Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki csóró, az ne is gondoljon...

Aki csóró, az ne is gondoljon a fogyókúrázásra, meg arra hogy le fog fogyni?

Figyelt kérdés
Persze olcsóbb élelmiszereket próbálok keresni, de ezek többségében kevés a fehérje, és sok a szénhidrát. Van valami olyan olcsó élelmiszer amiben sok fehérje van, sok rost és egészséges? Talán a bab, és szárított borsók lehetnek azok?

2023. aug. 25. 14:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
28%

ez a protein panik amit instagram modellek nyomnak kicsit tulzas.

sajtok, tojas, zöldborso, bab, konzerves hal, csicseriborso - hummus,

nem kell allandoan az oldalas, csirkemell vagy parolt lazac...persze hogy draga ha minden nap ilyet akarsz.

kicsit tervezni, fozni, es ugyanugy keves penzbol kijossz es nem turos tesztat eszel allandoan

2023. aug. 25. 19:55
 22/29 anonim ***** válasza:
15%

Aki csóró pont nagyobb valószínűséggel fogy le.

Vagy láttál te már pl kövér hajléktalant?

2023. aug. 25. 20:36
 23/29 anonim ***** válasza:
Mióta ilyen infláció van nagyon meg kellett húznom a nadrágszíjat. Elhagytam minden felesleges dolgot, nasit, energiaitalt, túlevés is abbamaradt. Nekem ezekben az időkben csak a kaján lehet spórolni. Közben egészségesen eszem. Minden nap leves és második, meleg főtt étel, gyümölcs, zöldség. Eddig fogytam 8 kilót. Te úgy látszik jól élsz, ha megengedheted magadnak a sok felesleges szart.
2023. aug. 25. 22:57
 24/29 anonim ***** válasza:
22%

21-es:

Ja mert amiket leírtál pont egy csóró embernek valók. A konzerv humusz (csicseriborsó krém) kilója 2-3 ezer forintnál kezdődik, a minőségibb kisebb kiszerelés kilója 5-6 ezer. A leggagyibb konzervhalak 3-4 ezer forintnál kezdődnek kilóra, ami finom is a duplája. A legolcsóbb sajtok is 3-4 ezertől kezdődnek amiknek nem sok köze van a sajthoz, a minőségi igazi sajtok árát le sem írom. Viszont a csirkemell kilója 1500, a tojás kilója 1000 Ft, akkor miről is beszélünk? Pont h az megfizethető ami szerinted drága.

Kérdező! Ha vkinek tojásra meg csirkemellre se futja felejtse el a magas fehérjetartalmú, minőségi étrenddel biztosított fogyást, sajnos ez van.

2023. aug. 26. 12:07
 25/29 anonim ***** válasza:

24-es: akinek kevés a pénze, NEM KONTERV hummuszt vegyen, hanem csicseriborsót és készítse el saját maga, a halkonzerveket SEM kilószámra kell enni, egy doboz böven elég egyszerre, a sajtokat is szeletenként szokás enni, nem kilóra!

A tojást soha nem árulják kilóra, csak darabra!

A csirkemell kilója meg esetleg nem sok, de nem is laktató!

Viszont a hüvelyesekben rengeteg a fehérje, olcsón beszerezhetöek (NEM kész, félkész állapotban, NYERSEN!, és akkor nincs probléma!

2023. aug. 26. 15:33
 26/29 anonim ***** válasza:

Olcsó fehérjeforrás a túró pl meg az olcsóbb csirkemellek.

Pl reggelire 2 szelet kenyer plusz 100 gramm turobol sos turokrem. Ha akciosan veszed s turot, 1500 kiloja, 150ft a 10 deka.

En pl veszek sokat mikor akcios es befagyasztom kesobbre.

A feherje maga az egeszseghez is fontos, nem csak a fogyashoz. De valoban, ha valaki annyira szegeny hogy nem tud napi 2x feherje forrast enni az nem lesz egeszseges.

Bab, lencse, voroslencse mehet. Meg quinoa pl amiben sok van es

2023. aug. 26. 20:19
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

A fogyás még mindig nem attól következik be, hogy kihagysz valamiket az étrendedből, s minden mást zabálsz kétpofára.

Kevesebb kalóriát kell bevinni, mint amennyit elhasználsz.

Ennyi. Nem értem mit olyan nehéz megérteni ezen.

Ezt meg pont könnyebb úgy elérni, ha csóró vagy, mert kevesebbet kaját veszel, pusztán azért mert ennyire futotta.

2023. aug. 26. 20:31
 28/29 anonim ***** válasza:
Nézd meg a kenyér árát, és hasonlítsd össze a zöldborsó árával! Nézd meg a beltartamokat is!
2023. aug. 26. 20:33
 29/29 anonim ***** válasza:
Alapvetően bár kiló árban sokszor drágábbak a húsok, hüvelyesek, olajos magvak (ha már fehérje forrásokról beszélünk), viszont a fehérje és zsír miatt jobban is laktatnak, pláne, ha eszel hozzá rostot is. Így összességében olcsóbban, vagy legalábbis ugyanannyiból ki lehet hozni, mint egy mirelites, sok kenyeres/tésztás étrendet. Nyilván ha mélyszegénységben élsz, akkor az már egy sokkal nagyobb gond, de ebben az esetben nem is a diéta kéne, hogy prioritás legyen. Illetve természetesen mindig vannak drágább termékek, de nem kell a bio, meg a hiperszuperfriss, és trendi dolgokat venni. De lehet húst találni 2000-2500 Ft/kiló körül, a felvágottak meg alapvetően 4000 Ft/kiló körül vannak, hacsak nem a legolcsóbb parizert veszed, esetleg kifoghatsz egy-két jó akciót. A tényleg olcsó mirelit ételek az egyedüliek szerintem, amik árban vetekednek ezzel, de azzal jóllakni is nehéz, legalábbis nekem biztosan. Egy időben ettem csak húst, olajos magvakat, zöldséget, gyümölcsöt, és elég gyorsan jelentősen csökkent a fogyasztásom. Nyilván baromi uncsi volt, és már inkább csak mentálisan voltam éhes valami másra a végére, szóval ennyire radikálisan azért nem javaslom.
2023. aug. 29. 09:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!