Miért híztam meg?
Figyelt kérdés
Kiskoromban vékony lány voltam olyan 16éves koromig aztán hirtelen elkezdtem rengeteget hízni és lett nagy dagadt hasam nagyon durván meghíztam pedig nem ettem többet mint az előtt csak heti 1 edzést abba hagytam de nem ettem sokat soha most 20/L vagyok és nem merem a szüleimmel találkozni mert furán fognak rám nézni hogy meghíztam most 108kg vagyok 168cm-hez régen meg 58kg voltam nem értem hogy történt de nagyon elgyengültem azóta semmi izmom nincs csak hájam és ennél nem tudnék sokkal kevesebbet enni2023. aug. 21. 14:58
1/26 anonim válasza:
Mert zabàlsz azért, többet mint kéne. Sokkal többet.
2/26 anonim válasza:
Önkontroll építés, lehet, nem ártana...
Ismert betegségek?
Az étrendben mik a fő elemek?
Mennyit, mit iszol naponta?
Genetika?
Életvitel?
Lelki tényezők (traumák, szorongás)?
Károm szokások?
3/26 A kérdező kommentje:
Nincs
Tojás hús zöldség néha tej
Napont 2liter ami van otthon néha ice tea de legtöbbszörvíz
Nem tudom
Tanulok
Ritkán eszek egy kis csokit
2023. aug. 21. 15:17
4/26 anonim válasza:
A lelki tényezők kimaradtak...
A genetika kapcsán meg árulkodó lehet megnézni, mi a helyzet a rokonságban, felmenők között
5/26 anonim válasza:
Es endokrinologiara beutalot hogyhogy nem kertel meg? Ha igazan nem eszel sokat, az elso plusz 15 kilonal egyertelmu, hogy anyagcsere-zavar. Az okat kell keresni es kezelni.
6/26 anonim válasza:
Mondjuk a napi 2 liter tej kapásból 900 kalória, a napi szükségleted fele. Ha ezt lecseréled vízre, máris jó vagy.
7/26 anonim válasza:
6-as vagyok, hülyeséget írtam, valamiért úgy fogtam fel, hogy naponta 2 liter tejet iszol, de már látom, hogy nem.
8/26 A kérdező kommentje:
Nem 2liter tej néha iszok tejet 2liter víz
2023. aug. 21. 16:17
9/26 A kérdező kommentje:
Bocs
2023. aug. 21. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!