Januárban volt egy aktusom védekeztünk igazából! Minden hónapban megjött eddig pontosan,csak egyszer 4 nappal korábban Semmi tünetet nem erzek viszont mostanaba mintha a koldokom es a szemeremcaontom kozott hiztam volna,mintha ott lenne egy ilyen ?
Figyelt kérdés
Kiemelkedes!
Mi lehet ez?olvastam,hogy serv is talan?de a terhesseg kizarhato ugye?
2022. máj. 22. 21:47
1/5 anonim válasza:
Jézus...igen az kizárható, nem is értem, hogy fordult meg a terhesség a fejedben...
2/5 anonim válasza:
Miért nem csinálsz egy tesztet? Elvileg nem lehet teljesen kizárni a terhességet, ha volt aktus. Sérv garantáltan nem, mert az eléggé körülhatárolható és jellegzetes valami, nem hízásszerü.
3/5 A kérdező kommentje:
Mar lehet bebeszelem magamnak neha,eddig se volt lapos hasam,voltak uszogumijaim,de most igy csak mintha kicsit lentebbre hiztam volna!vagy lehet eddig nem tunt fel teljesen,de akkor ide is lehet hizni erre a reszre?
2022. máj. 22. 21:52
5/5 anonim válasza:
Ez januárban volt, most már május van. Ha ebből adodoan lett volna gondod az sokkal előbb jelentkezett volna. Tehát nincs köze a kettőnek egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!