Hi. 1 éve anorexiában szenvedtem..lefogytam 42 kg-ra. Most akármennyit eszek/zabálok nem hízok egy grammot sem..max 1-2 kg-t híztam egy fél év alatt. Miért? 19/L
Alkati kérdés, és genetika. Valószínűleg piszok gyors az anyagcseréd is. Továbbá nem hiszem, hogy egy 43 kilós nő túl sokat tudna zabálni. És ha még sportolsz is, vagy legalább aktívkodsz, akkor az se segíti a hízást.
Sovány vígasz, de én a reciprokod vagyok. Ha 3 napig semmit nem ennék, akkor se fogynék egy dekát se, kipróbáltam. De ha csak 1 falattal is túllépem a szigorú keretet, az másnapra + 1 kiló.
Napi 1300 kcal mellett csoda lenne, ha híznál, ennyi az alapanyagcseréd, amire akkor van szüksége a szervezetednek, ha csak fekszel és létezel, semmi mást nem csinálsz, nem kelsz fel, nem ülsz.
Ahhoz, hogy a fekvésen kívül valamit csinálj - olvasol, ülsz, néha pár lépést mégy, stb legalább 1500 kcalra lenne szükséged!
Nekem ugyanilyen paramétereim vannak, és 1500 kcal mellett még fogyok, a súlytartáshoz 1600-1700 kcal szükséges!
Anorexia recovery: 3000/nap a minimum! Azzal tudsz heti 1 kg-t hízni, de te 1300-zal semmit nem eszel gyakorlatilag.
Nem számolod, azaz továbbra is biztosan éhezel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!