Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől híztam ennyit?

Mitől híztam ennyit?

Figyelt kérdés
Év elején még 62kg voltam, most jelenleg év közepére felmentem 78ra, de akárhogy gondolkodom, ugyanúgy eszek, iszok, mozgok, dolgozom, annyi különbséggel, hogy ugye próbálkozunk párommal, hogy lehessen gyerekünk sajnos sikertelenül. (Orvostól egyenlőre nem tudok kérni meddőségi vizsgálatot, tudtommal egy év után lehet. Általános vizsgálatot csináltam, állítólag minden rendben van, gyógyszert pedig semmit nem szedek.) Ennek lehet köze az elhizáshoz? Valaki járt már hasonlóan aki gyereket szeretett volna? 21/L
2022. aug. 2. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A pajzsmirigyeddel minden rendben van?
2022. aug. 2. 12:14
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Nincs egy kis bánat-nasizás itt-ott? Sajnos nagyon sokat számít.
2022. aug. 2. 12:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt nem nézettem meg. Rákszűrést csináltak, és azt nézték hogy fertőzésem/baktérium nincs-e. Nem volt. Kisebb felfázásom volt amit kikezeltek, azóta állítólag minden rendben. De ezek alapján szerintem nincs.
2022. aug. 2. 12:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Nasit azóta kevesebbet eszem mint régebben szóval ezt kizárnám. Nem mondhatom hogy nincs, de mióta tervezzük a gyereket igyekszem odafigyelni azért a koffeinnel és a nasival.
2022. aug. 2. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan ezt tapasztaltam amúgy magamon, de nem jöttem rá még mitől lehet. Annyi, hogy 65kg-ról híztam 78 kg-ra. 24/L
2022. aug. 2. 12:20
 6/8 anonim ***** válasza:
38%

Ez pl lehet attol hogy elhagytad a hormonalis fogamzasgatlast.

Ha elotte azzal vedekeztetek es elhagytad gyerekvallalas miatt, siman lehet az.

2022. aug. 2. 12:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérj endokrinológushoz beutalót.
2022. aug. 2. 13:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem szedtem semmilyen fogamzásgátlót eddig sem. Úgymond "odafigyeltünk" inkább.
2022. aug. 2. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!