Ennyit hiztam volna vagy a merleg rossz? Vagy ez most megis mi?
Iskolai vizsgalat volt, 58 kilot mondott a vedono, hogy annyit mutat!
Egy hettel elotte mertem meg magam, akkor meg 54-et mutatott(159cm)
Es nem ertem hogy ez most mi.. tavaly,pont egy eve hogy 54 kilot mutatott ugyanaz a merleg a vizsgalaton. Elotte voltam 56 ugy fogytam le 54-re. Majd mikor egy hete megmertem magam nagyon megorultem hogy nem hiztam egy kilot sem. Erre kiderul hogy hiztam 4 kilot.. nagyon sokallom, oszinten. Tavaly igaz, sokkal kevesebbet ettem. Egy honapig koplaltam is. De kicsit rossz hogy egy ev alatt felszedtem ennyit. Kovernek erzem magam es nekem ez nem jo.. a vizsgalat ota csak ezen agyalok hogy mennyire szerencsetlen vagyok! Szerintetek, a merleg csalt (az a regimodi merleg. De az szerintem csak pontosabb mint ezek az uj digitalis merlegek.)? Vagy valoban ennyit hiztam volna?
18/L
Annyira elegem van mar az emberekbol. Kitettem egy kerdest, egy normalis kerdest mert kivancsi voltam hogy megbizhato-e a regi merleg vagy inkabb a digitalisban bizzak. Erre kapok toled, masodik valaszolo egy olyan valaszt amit kb meg sem erdemlek. Ha sz*r napod van ne rajtam toltsd mar le, koszi.. nem tudom mit kell itt bunkozni.
Nem is ismersz megis itt flegmazol velem. Ha nem a kerdesre adsz valaszt akkor inkabb ne is irj, ilyenekre egyaltalan nem vagyok kivancsi, van nekem nagyobb problemam mint ilyenekkel foglalkozni.
1. Valaszol! Koszonom a valaszod!
Majd valahogy probalok kevesebbet enni es nem a szamokkal foglalkozni hanem azzal amit a tukorben latok. Eddig nem ebedeltem az iskolaban egy nap ettem 2 szendvicset, most hogy ebedelni kezdtem lehet ez utott be, ezert hiztam.
Azert is lepodtem meg mikor a doktorno mondta azt az 58 kilot mert nem latok valtozast magamon. Ha valaki felszed 4-5 kilot, azert az valamennyire csak eszreveheto. Foleg egy olyannak, aki mindig azt nezi hogy eppen milyen a kulseje. Igazabol sokszor bantottak mar engem a kulsom miatt, ezert sem szeretnek plussz kilokat felszedni. Nem szeretnem hogy megint masok rosszindulata hatarolja be minden percem :).
Sűrűbb a csontod, szélesebb a csípőd, vállad, mint tavaly.
Ez lehet +4 kiló, ha a ruhaméreted maradt.
De ha otthon ugyanannyit mérsz, mint tavaly, akkor nem értem, mi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!