Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ennyit hiztam volna vagy a...

Ennyit hiztam volna vagy a merleg rossz? Vagy ez most megis mi?

Figyelt kérdés

Iskolai vizsgalat volt, 58 kilot mondott a vedono, hogy annyit mutat!

Egy hettel elotte mertem meg magam, akkor meg 54-et mutatott(159cm)

Es nem ertem hogy ez most mi.. tavaly,pont egy eve hogy 54 kilot mutatott ugyanaz a merleg a vizsgalaton. Elotte voltam 56 ugy fogytam le 54-re. Majd mikor egy hete megmertem magam nagyon megorultem hogy nem hiztam egy kilot sem. Erre kiderul hogy hiztam 4 kilot.. nagyon sokallom, oszinten. Tavaly igaz, sokkal kevesebbet ettem. Egy honapig koplaltam is. De kicsit rossz hogy egy ev alatt felszedtem ennyit. Kovernek erzem magam es nekem ez nem jo.. a vizsgalat ota csak ezen agyalok hogy mennyire szerencsetlen vagyok! Szerintetek, a merleg csalt (az a regimodi merleg. De az szerintem csak pontosabb mint ezek az uj digitalis merlegek.)? Vagy valoban ennyit hiztam volna?

18/L

2017. jan. 27. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Gyanús, hogy a kérdező már megkérdezte egyszer ugyanezt. Mivel az iskolai mérleget viszonylag ritkán tudod használni, az otthoni legyen a mérvadó. Mindig azonos körülmények között mérd magad, például reggel, felkelés és vécézés után, minimális ruházatban. Az így kapott értékeket hasonlítsd össze!
2017. jan. 27. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy a mérleg rossz ! Meg a flogiszton elmélet a 18. században, tudod.......
2017. jan. 27. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
És... ha esetlegesen 57/58 vagy, akkor miből is lesz katsztrófa? Az még mindig normális a magasságodhoz és kordhoz.
2017. jan. 27. 19:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Annyira elegem van mar az emberekbol. Kitettem egy kerdest, egy normalis kerdest mert kivancsi voltam hogy megbizhato-e a regi merleg vagy inkabb a digitalisban bizzak. Erre kapok toled, masodik valaszolo egy olyan valaszt amit kb meg sem erdemlek. Ha sz*r napod van ne rajtam toltsd mar le, koszi.. nem tudom mit kell itt bunkozni.

Nem is ismersz megis itt flegmazol velem. Ha nem a kerdesre adsz valaszt akkor inkabb ne is irj, ilyenekre egyaltalan nem vagyok kivancsi, van nekem nagyobb problemam mint ilyenekkel foglalkozni.

1. Valaszol! Koszonom a valaszod!

Majd valahogy probalok kevesebbet enni es nem a szamokkal foglalkozni hanem azzal amit a tukorben latok. Eddig nem ebedeltem az iskolaban egy nap ettem 2 szendvicset, most hogy ebedelni kezdtem lehet ez utott be, ezert hiztam.

Azert is lepodtem meg mikor a doktorno mondta azt az 58 kilot mert nem latok valtozast magamon. Ha valaki felszed 4-5 kilot, azert az valamennyire csak eszreveheto. Foleg egy olyannak, aki mindig azt nezi hogy eppen milyen a kulseje. Igazabol sokszor bantottak mar engem a kulsom miatt, ezert sem szeretnek plussz kilokat felszedni. Nem szeretnem hogy megint masok rosszindulata hatarolja be minden percem :).

2017. jan. 27. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Sűrűbb a csontod, szélesebb a csípőd, vállad, mint tavaly.

Ez lehet +4 kiló, ha a ruhaméreted maradt.

De ha otthon ugyanannyit mérsz, mint tavaly, akkor nem értem, mi lehet.

2017. jan. 27. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a sulis mérleg volt rossz, lehet, hogy az otthoni, sőt az is lehet, hogy mindkettő. Egyébként ha koplalással fogysz, tehát nem eszel szinte semmit (mint ahogy írtad), és utána megint normálisan kezdesz táplálkozni, akkor a kilók hirtelen visszajönnek, mivel a szervezeted raktározott. Tehát hiába fogytál 5 kilót koplalással izomból(!), visszajön 10 mikor újra eszel de az már nem izom lesz... Így pedig lehetséges, hogy meghíztál. Nem másokkal kéne foglalkoznod, neked kell szeretned a tested. Ne nézd, hogy hány kiló vagy, fel se tűnt a változás most se, inkább edzz, táplalkozz egészségesen, és legyen jó alakod. Ha úgy akarsz fogyni, hogy nem eszel, azzal nagyon ártasz magadnak. Gondoltam figyelmeztetlek, nem rosszból írtam.
2017. jan. 27. 19:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Tisztaban voltam minden lehetoseggel.hogy visszajon a duplaja,izombol megy le stb. Csak rolam tudniillik.. hogy pedeg vagyok, nagyon sulyos, komoly gerincproblemam miatt nem eddzhetek. Nem sportolhatok. Mar 2 eve akarnak muteni, csak nem szeretnem de ebbe most nem is nagyon akarok belemenni mert nem akarok erre gondolni.. szoval lenyegeben ezert jott az, hogy majd elkezdek koplalni es kevesebbet eszem. De ugye rosszul sult el, nem birtam sokaig falasrohamaim voltak majd ujra elkezdtem enni. Es ugye tobbet, mivel 'bepotoltam' az eddig el nem fogyasztott eteleket. Lehetseges hogy akkor ezert jott fel par kilo. Csak hirtelen meglepeteskent ert ez, mert egy hete meg mast mutatott(egy igaz mas) merleg:).
2017. jan. 28. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!