Ez az étrend megfelelő lehet, ha fogyni szeretnék?
Sok ülő munka és mozgásszegény életmód miatt meghíztam. Elkezdtem edzeni de úgy voltam vele egy kis tömegnövelés még belefér, hogy egy kicsi izom is legyen rajtam. Ami mondjuk sikerült is de elég furán néztem ki. Elkezdtem fogyózni (áprilisban) 90 kilóról és most járok 82 kg-nál. Próbáltam az izmokat megtartani amennyire lehet de mostmár úgy vagyok vele nem érdekel csak tüntessem el a hasam ami egyszerűen nem akar lemenni…
A heti mozgásom az csak 4x~1 óra súlyzós edzés. Ezzel az étrenddel és ennyi mozgással szerintetek összejöhet az aránylag gyors fogyás?
(27/F 180cm, ha lényeges lenne)
Reggeli:
Főtt tojásfehérje (2 db)
Teljes kiőrlésű pirítós (1 szelet)
Ebéd:
Grillezett csirkemellfilé (150g)
Sárgarépa és brokkoli párolva
Uzsonna:
Alacsony zsírtartalmú joghurt (150g)
Kevés mandula vagy dió
Vacsora:
Lazacfilé (150g)
Barna rizs (1/2 csésze)
Saláta friss zöldségekből
+ napközben egy fehérje turmix (25g fehérje).
Összesen:
Fehérje: Körülbelül 92-95 g
Szénhidrát: Körülbelül 50-55 g
Zsír: Körülbelül 24-26 g
Kalória: Körülbelül 1225-1275 kcal
ChatGPT-vel írattam. :D
Egy pár hétig ezt terveztem, utánna váltok másikra.
Bármit ehetsz, amíg kalóriadeficitben vagy.
Ettől csak éhezni fogsz, ugyanis ez lószr kalória, egy kb. 4 évesnek elég mennyiség, egy felnőttnek rettenet kevés.
169 cm vagyok, 50 kiló és 2x ennyit eszek, amivel súlyt tartok :D (pedig híznom kellene még 4-5 kgt).
Ha csak ennyit ennék valahol egyórával a reggelinek csúfolt akármi után éhen halnék.
Én 120 kg-osan kb. napi 1700 kcal-ával fogytam 79 kg-ig, aztán amióta izmot is építettem és visszatornásztam magamat 85 kg-ra, azóta 2700-3000 kcal-ával tartom a súlyomat.
1200 kcal az nevetségesen kevés. Igazából az én 1700-am is az volt így utólag belegondolva.
sok rossz van benne.
Ahogy oregszel baratom lassul a metabolizmus.
A dio pl tele van kaloriaval meg az ilyen magfelek.
teljes kiorlesu piritos sem szenhidratmentes, a tobbit nem sorolom, ezeket osszeadva ez nem egy igazi dieta ez egy normalis etrend ha 80 kg rol 80 kgra akarsz fogyni ami ugye ingadozik.
Kaja utan felpuffadsz termeszetes modon egy kicsit, azok a kockzkak nem fognak latszodni, olyanok lesznek mint a babypocik kerek, sima. Majd ha mesz utcara akor jol feszitsd be. Ha meg 2 ora mulva megemesztetted akkor mehetsz utcara es nagyon nem kell fesziteni, csak picit, viszont akkor megint ehes leszel.
Rovid ideig tarto koplalassal el tudod vonzazni a csajok penzet is ha akarod, nem csak a szivuket, testuket.
Nem jó! Iszonyat kevés. Szó szerint éhezni fog. Az elején még erzed aztan majd megszokod, de a tested elkezd bem megfelelően működni.
Chatgpnek beirtad hogy ferfi, 18 eves, myen aktivitasu eletmod?
Nekem 151 centis 66 kilós lányként a fogyáshoz 1350 kalória kell. Ezen még pont nem éhezem. Inkább 1350 és 1400 kozott viszek be. A te etrendeddel en is eheznek.
Neked fejbol kb 1800 kellene a fogyashoz de legjobb ha a gymbeam. Hu kaloria kalkulatoraval kiszamolod a szuksegletet. Szoval olvass utana es ne gyors megoldast keress
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!