Hogy és hol kezdjek neki? (nem általános mit kéne ennem kérdés)
1. háziorvos (ne hagyd magad lerázni), kivizsgálás (pajzsmirigy elsősorban, cukor, hormonok, PCOS, fogamzásgátló abbahagyása, ha szedsz)
2. esetleges betegség kezelése
3. ha egészséges vagy, dietetikus VAGY életmódváltás (nem koplalás, nem diéta, főleg nem sztárdiéta)
4. sport
Priviben tudok tanácsot adni kajálásban, azt már meguntam, hogy ezredszer is leírjam, bocs. Ha tényleg érdekel, jövő héten segítek e-mailben nagyon szívesen.
(A 40 kiló borzasztóan sok... miért nem voltál orvosnál már korábban?)
Keveset eszel es megis hizol?-akkor betegseg(
pajzsmirigy stb)
Sokat eszel es hizol?-akkor akaratero hianya-ezen elsosorban te segithetsz.
kedves első. írtam neked privit kicsit részletesebben.
kedves második se nem sokat, se nem keveset. tök normálisan táplálkozom, minden van benne és nem 5 tányérokat eszek. és a hízás is sajna folyamatos. ezért akarok elébe menni, hogy mi lehet az oka. hogy betegség, vagy én pusztítom saját magam?
"Keveset eszel es megis hizol?-akkor betegseg"
Nem feltétlenül. A fogyókúra alatt az anyagcsere belassul és később már a kevés is hízlal. minél jobban fogyókúrázik annál jobban fog hízni. Ez az, amit sokan nem bírnak megérteni. Normálisan, táplálóan kell enni és mozogni, akkor az egyensúly helyre fog állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!