Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 163 centi vagyok 14 éves jó a...

163 centi vagyok 14 éves jó a súlyom?

Figyelt kérdés

Naszoval fiu vagyok... ès 82 kiló... a sportot meg utálom...Egyfolytába kiröhönek bármit sportolok pedig lenne kedvem... Amugy napi 7x étkezem 3x sokat 2x eleget még 2 x keveset

A keves az 1-2 szendvics

2010. okt. 15. 11:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
91%

Kisgyerek, felvilágosítalak a FAKE-ről... Azt jelenti, KAMU!!!!

Mint a kérdésed!

Az öcsém és a párom is kib*szott nagyétkűek, de tényleg. De ezt a mennyiséget, amit leírtál, szerintem 3 napig ennék.

Képtelenség, hogy egy ember (pláne egy 14 éves) megbírjon ennyit enni.

11:39-es válaszod úgy röhejes, ahogy van. Ha igaz lenne a dolog, nem írnál ilyet. Ha komoly lenne a kérdés, eleve nem úgy tetted volna fel, hogy "jó a súlyom"?

163 centihez 82 kg nem igazán jó súly, bárhogy is nézzük, kivéve, ha színizom az ember, de 14 évesen ezt mondjuk ki is zárhatjuk.

Nagyon kilóg a lóláb, öcsi, játszhatod a hülyét továbbra is, de nem vagy túl hiteles...

2010. okt. 15. 22:25
 22/30 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom, nem ertelek. Te most otthon röhögsz azokon, akik elhiszzik neked, hogy te ennyit eszel, de ez szerinted nem is sok, meg teljesen normalis, hogy neha 10 perc is eltelik ket etkezes között, es nem tudod, hogy sok a 82 kilo? Kicsit sok ez igy egyszerre, es nem ertem, mit talalsz ezen viccesnek...
2010. okt. 15. 22:33
 23/30 anonim ***** válasza:
90%
Jah, mellesleg en irtam, hogy fake a kerdes, a faeke szöveg remelem senkiben nem hagy szemernyi kerdest sem..
2010. okt. 15. 22:35
 24/30 A kérdező kommentje:
Akiknem hiszikazok nemigazán érdekelnek ... mamár mindenbölettem 1-el kevesebbet´üestéllegnem igen vagyokéhes :)Bár jólselaktamköszönöm a válaszokat 2-3h´tmúlvairokide ha valakit érdekel hogy hogyan állok :Dsziasztok
2010. okt. 15. 22:54
 25/30 anonim ***** válasza:
én csak azt nem értem, hogy suliba hogy tudod ezeket elvinni.. 3 tányér müzlit bajosan...
2010. okt. 16. 07:19
 26/30 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen némotországba élek és itt már szünet van ...mert apukám német.
2010. okt. 16. 17:28
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Kerlek szepen, en is Nemetorszagban elek, de megis milyen szünet van mar itt???????
2010. okt. 16. 22:18
 28/30 A kérdező kommentje:

Iskola szünet te nagyon elvetemült...

Magyarországon most hétfön fog kezdödni ...

Itt már egy hete van ... Istenem te senémet országban élsz ez fiksz...Amugy ÖSZI szünet van fogyikám.

2010. okt. 16. 22:34
 29/30 anonim ***** válasza:

De Nemetorszagban elek, fogyikam, csak 3 gyerek van körülöttem, ebböl kettö iskolas koru, es 0-nak, azaz NULLANAK volt most iskolaiszünet. Tölem ez lehet tartomanyonkent, iskolankent különmbözö, nem kell neked is Baden W-ben laknod, de szerintem meg megközelitöleg sem engedtem meg magamnak ilyen hangnemet veled szemben, ahhoz kepest, hogy egy 14 eves kisgyerek vagy, aki, ha nem kamuzik a kerdeseben, komolyan gondolja, hogy ha egy nap 18 szelet kenyeret megeszik az normalis is lehet, es nem biztos benne, hogy az nem rossz.

Nem mellesleg azert talaltam furcsanak, hogy nalad Nemetorszagban mar most szünet volt, mivel Magyarorszaghoz kepest, itt julius 30-an volt az utolso oktatasi nap, onnantol volt nyariszünet, szeptember 13-an volt az elsö tanitasi nap. Ami hivatalosan minden iskolaban igy volt (kivetelek ezalol az alternativ, illetve a maganiskolak), na ezert nincs NALUNK meg ösziszünet, leven alig több, mint egy honapja tart az iskola. Remelem eleg kimeritö volt a valaszom ahhoz, hogy elhidd, hogy itt elek, fogyikam.

Ebbe meg megegyszer bele lehetne menni, hogy ki a sötetebb, aki egy kerdest ketszer feltesz, aki elhiszi anyanak, hogy nem baj, ha 163 centihez 82 kilo vagy, jo alakod van kicsim, aki megeszik egy nap egy heti etelt, es ez szerinte lehet, hogy normalis, aki szerint normalis, ha 10-20 perc telik el ket etkezes között. Es mindezek utan csak gyanakszik ra, hogy esetleg tulsulyos.

Mellesleg, fogyikam, ha te Nemetorszagban elsz, akkor itt a vilagon senki nem fog kiröhögni, ha elmesz sportolni. 2 helyen eltem eddig Nemetorszagban, mindket helyen az emberek mindennapjahoz tartozik a futas, nordic walking (amugy pl ezt kibrobalhatnad). Es rendszeresen latok 100 kilo feletti, környeki embereket valami sportolni, vagy legalabb mozogni, fura, en sme ereztem soha kedvet kinevetni öket,söt, reszemröl minden elismeresem az övek, de mastol sem hallottam meg csak egy rossz megjegyzest sem.

Sajnalom, amennyiben most az en valaszom nem lett megfelelö hangnemü, de enyhen szolva felhuztal.

2010. okt. 17. 07:49
 30/30 anonim ***** válasza:

Én még nem válaszoltam erre a kérdésre de nemérdekel ha kamu leírom mennyit kéne enned és mennyi lenne az ideális testsúlyod! 14 éves lány vagyok amúgy.

[link]

Kiszámoltam:

testtömegindex: 30.9

amúgy max. 24-ig lenne normális.

olvasd el lent a szöveget ha tőlem nem hiszed el, oda van írva: a gyermek kórosan elhízott

na ennyi. úgyhogy foggyá le!!

akkor most elmondom hogy mi lenne a normális étkezés:

reggelire 1!! szelet pirítós, szezámmaggal, paprikával

uzsonnára 1-2 müzliszelet

ebéd: valami könnyed leves, és főzelék

tízórai: 1-2 gyümölcs

vacsora: 1-2 szelet pirítós szezámmaggal

ja, és akkor hozzáteszem hogy hetente minimum háromszor kéne sportolnod 1-1,5 órát! ha fogyni akarsz, akkor napi szinten kell sportolnod.

hozzáteszem 14 évesen már lehetne annyi igényesség benned hogy legalább egy kis vágyat érezz hogy lefoggyál és hogy tetsszél a lányoknak. amúgy szerintem úgy viselkedsz mint egy óriási ovodás, szánalmas vagy komolyan. anyuci így, anyuci úgy. kezdj el felnőni ember!! kit érdekel hogy mit mondd az anyád!! nézz tükörbe bakker!!

a magasságodat meg ne haragudj hogy kritizálom, de én is 14 vagyok, lány és 170 centi!! nem vagy egy kicsit alacsony?? az én ismeretségi körömben majdnem minden fiú 180 felett van...

2010. okt. 17. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!