Nagyon alacsony vagyok? 14 éves vagyok és olyan 161-162 centi vagyok. és ideális ha ehhez a súlyom 49 kg?
De utálom az ilyen kérdéseket...
1. 165 a női átlag (felnőttben), ehhez képest nem vagy alacsony, de még nőhetsz.
2. Nem tudjuk, hogy mennyire ideális a súlyod, mert ez főleg csontozattól függ.
3. Általánosságba véve normális, sőt, talán még kicsit kevés is (ezt csak azért írtam, hogy ne legyen teljesen off).
Semmi jogod ítélkezni a magasabb nők fölött, kedves 155 centis. Az ember az olyan tulajdonságaival, eredményeivel kérkedjen, amit ő maga ért el. Te nem tehetsz róla, hogy "cuki" kis csaj lettél, de egy 170 centis sem tehet arról, hogy ekkorára nőtt.
Nem a te erényed, akkor meg mit teszed magad ?
Átlagmagasságú vagyok ugyan, de nagyon fel tudnak húzni azok, akik a magas nőket bántják. Tehetnek ők róla ? De te biztos fel lennél háborodva, ha kis csips/zarnak tituálnának a "magasabb" nők.
Amúgy nem vagy alacsony, kérdező. Átlagmagasságod van.
Üdv 164 centiméterről !
Szerintem jo a sulyod en is kb. Annyi voltam anno es magassagra is megegyezem.
Emlekszem 49 kilosan meg jol neztem ki, 46 mar megijesztette a fiukat, 52 felett meg megint husi vagyok :) rajtam minden gramm latszik ha hizom ha fogyom az is.
Jah am meg megertem h a 155 centis csaj kiakadt vegulis ot torpeztek le eloszor ami eleg suttyosag mar nem azert a ket forintert!!!!
/ anyukam is akorul van es olyan pasija van hugy huhaa /
Én 26/162cm magas vagyok 47kg. Elvileg az ideális testsúly 50-55kg között lenne. Speciel én nem tudok hízni. Törpéztek már le sokszor és b@sztatnak is a súlyom miatt. (még anno a barátom is) Ez van. :(
Voltam orvosnál is (pajzsmirigy), aki azt mondta, hogy fogadjam el magam, ilyen géneket örököltem.
Te se nagyon fogsz már nőni, max. pár centit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!