163 centi vagyok 14 éves jó a súlyom?
Naszoval fiu vagyok... ès 82 kiló... a sportot meg utálom...Egyfolytába kiröhönek bármit sportolok pedig lenne kedvem... Amugy napi 7x étkezem 3x sokat 2x eleget még 2 x keveset
A keves az 1-2 szendvics
nembiztos h fake ismerek olyant lányt aki pl 90kg a 165cmhez
és olyan életmódot él h csak kolát iszik +megsértödik ha tanár rászól h órán ne egyen mert ugye nembirja ki szünetig neki mostkell mert éhen hal..
A barátom kb ugyanannyi kg ,mint Te csak ő kb. 190 cm magas...Ő formás tényleg,Te meg őő...háát ez nem túl jó súly 14évesen a magasságodhoz képest.Sztem ne törödj a többiekkel,ha van kedved sportolni akkor sportolj.(bár tudom könnyü mondani,én lány vagyok de engem is mindig kiröhögtek,merth elég érdekes futásom van (kb. úgy futok,mint egy pingvin):D).De nem véletlen a sulidba röhögnek ki?Mert akkor menj vmi más közösségbe,vagy kondi terembe,olyan helyre ahol nem ismernek, vagy válassz vmi olyan sportot amit egyedül is tudsz csinálni.
Meg most fejlödésbe vagy,ezért persze állandóan éhes vagy,de az jó,hogy többször eszel,csak sztem jobban válogasd meg,hogy mit,meg próbáld vmennyivel csökkenteni az adagjaidat.
Sok szerencsét =)
mekkora fake..
am meg leirod h utálod a sportot,utána meg h lenne kedved sportolni-.-"
Azért utálhatja a sportot mert kinevetik közben. Ez még jó, hogy elveszi a kedvedet.
Járj ki futni esténként pályára, vagy ha ott is zavar a társaság, akkor akár terepre, de ahhoz jó cipő kell (mondjuk pályára sem árt) meg biztonságos terep.
És ha még hétszer is eszel egy nap, csökkentsd az adagokat, ne drasztikusan, csak amennyihez hozzá tudsz szokni úgy, hogy nem éhezel, aztán ha megszoktad, lehet picit továbbmenni. Én is ilyen módszerrel fogytam, mondjuk én nem voltam elhízott, (165 cm 57 kg, lány) csak aránytalan, és persze sportoltam!
Heti 2-3 vagy inkább 3-4 alkalom futás csodákra képes. A saját tempódban, nem a tempó a fontos, hanme az idő amit futással töltesz, lehet ez kocogás vagy akármi, első héten mondjuk 10, után 20, aztán már 30 perc alkalmanként. Én először utáltam, aztán a hobbim lett a futás, és még mindig kijárogatok futni mert gyakran van kedvem:)
Aztán gondolj arra is hogy olyan korban vagy hogy nemsokára elkezdenek érdekelni a csajok, és a súlyod ugye semmiképpen nem előnyt fog jelenteni, nem mondom hogy hátrányt, de előnyt biztos nem! Ez elég nagy motiváló erő nemde? :D
off: Beer Hunternak üdv;)(én tettem fel egykét hónapja a névkijelzős kérdést más kategóriában:D)
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:57-nél a pont....
Ennyi!
Na köszönöm szépen a sok válszt...
Anyukámmalbeszéltem vesz nekem egy szoba biciklit ien olcso alapot... egyik gyerekirt valamit egy faekéröl az micsoda?
Amugy 2 .kérdezö volt azthiszemezt ettem tegnap:
reggel: 4 szendvics csak vaj meg tojás 2 kenyérbölállt egy szendvics
uzsonna 2 szendvics sajt kolbász vaj
uzsonna utáni énc sak igy hivom: 3 tányér müzli ilyen cini minis...
ebéd : 3 szelet räntott hús 3 nagy kanál krupli éssavanyuság.
eb´d utáni:2 szendvics sonkávales kecsappal.
Vacsora: 2 alma 1 szendvics és 5 palacsinta...ja meg alvás elött 4joghurt almás és epres
14.14 vagyok, atyaég!! ekkora bendőt...:D
ezeken az adagokon csökkenteni kell tényleg, először csak keveset hogy ne éhezzél, mondjuk a reggeli 4 szenyó helyett 2, 3 rántotthusi helyett 2, 5 pali helyett 3 ésatöbbi ésatöbbi, joghurt meg müzli az jó csak akkor már legalább natúr legyen ha ennyit meg bírsz enni...te jó ég ez másnak kb egy heti kajaadag:D na jó azért nem de mondjuk 3 napi.
na sok sikert igaz hogy fejlődésben évő szervezet vagy, de kevesebb kajától még bőven nem fogsz visszamaradni a fejlődésben és még jobban is fogsz kinézni.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!