163 centi vagyok 14 éves jó a súlyom?
Naszoval fiu vagyok... ès 82 kiló... a sportot meg utálom...Egyfolytába kiröhönek bármit sportolok pedig lenne kedvem... Amugy napi 7x étkezem 3x sokat 2x eleget még 2 x keveset
A keves az 1-2 szendvics
Megkockáztatom azt a szót is , hogy kövér... abszolút nem normális a súlyod pláne a 14 éveddel.
Le kellene fogyni, és annyit enni amennyit el is égetsz naponta.
Eric Cartman effekt. Csak erős a csontozatod.
Kb. húsz kilóval vagyok nehezebb nálad, és bő 40 centivel magasabb. A normális érték tetejét súrolom. Akkor szerinted jó a súlyod?
"a sportot meg utálom" - hát, Öreg... vajon évek múlva is a sportot fogod utálni, amikor már párszor tíz kilóval nehezebb leszel?
Ne sportolj, zabálj továbbra is, és majd pár év múlva írd be ide légy szíves, hogy hány kiló leszel, és hogy hogyan alakult az életed :)
Itt az anyukával van a gond.. Tipikus anyatigris, aki táplálja a gyermekét, és a szemében mindig pici baba marad, aki spvány. Úgy próbálja éreztetni a gyerekkel, hogy szereti, hogy eteti... És a szép "formás" gyerek valójában már egy tehén, de ő csak eteti...
betegség, pszichológussal talán kéne beszélni.
A srácnak - NEM normális a súlyod, egyél kevesebbet, mozogj többet - akár sétálva suliba és vissza ha közel laksz, vagy kutyasétáltatás, esetleg menj anyukád helyett a boltba...
Egész nap mást se csinálsz,mint eszel.
Téged az isten is testépítőnek teremtett.És most döntened kell: izmos leszel,vagy kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!