Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrát ajánlotok...

Milyen fogyókúrát ajánlotok amivel megtudok szabadulni 20kg túlsúlytól?

Figyelt kérdés

35 éves vagyok, 180cm magas és sajnos 116kg vagyok. Leszeretnék fogyni, mert rosszul érzem magam a bőrömben. Diétának, annyival kezdtem hogy elhagytam minden olyan ételt és italt amiben cukor található. Szeretek sétálni, bár 1 óra gyaloglás után már úgy nézzek ki, mint aki lefutott volna egy maratont. Tanácsok, ötletek?

Köszönöm.

2023. aug. 4. 21:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
41%

Aha persze.😂😂Én személyeskedek? Te szólsz bele más fogyási terveibe, úgy hogy nem az volt a kérdés, hogy mennyit kellene szerinted lefogynia. Szimplán magához a fogyáshoz kért tanácsokat. Akkor ki személyeskedik? Egy vicc vagy.

Nézz tükörbe hogy milyen emberré váltál. Baromira Elszálltál, az egód az egekben csak mert ledobtál pár kilót, Hányinger.

Én itt veled befejeztem. Ilyenekkel lehetetlen érdemi vitát folytatni, mert nem érted az alapvető problémát sem a hozzáállásoddal kapcsolatban. A stílusodról nem is beszélve.🤮 Na szia.

2023. aug. 5. 20:42
 22/25 anonim ***** válasza:
56%

A te stílusod a hányinger, komolyan. Mit vársz mégis?

Jó akkor támogassuk, hogy jó lesz valaki közel 100 kilósan is 35 évesen, véletlen se buzdítsuk, hogy normálizálja a súlyát...

Ha ebbe te elszállást, meg nem tudom milyen rosszindulatú látsz akkor nagy bajok vannak a toronyban...

Én is befejeztem, nem etetem a trollt.😆

2023. aug. 6. 08:43
 23/25 anonim ***** válasza:
58%

Első lépésnek, nem a cukrot kéne elhagyni, hanem írni / iratni egy kalóriadeficites étrendet. Aztán pedig többet mozogni.

180 cm nem egy olyan hatalmas magasság, ha te leadsz 20 kilót, még mindig bőven lesz rajtad felesleg.

2023. aug. 6. 16:55
 24/25 anonim ***** válasza:
22 nem azzal van baj amit írsz, hanem azzal, amilyen stílusban írod.. Tényleg lesz még rajta felesleg, de először jusson el legalább odáig, hogy lefogy 20kg-t. Ez elsőnek egy jó cél, aztán majd meglátja, hogy merre tovább. Támogatni kellene ebben is, hogy ezt elérje. Nem pedig lehurrogni, hogy hát, de ez kevés...
2023. aug. 7. 07:30
 25/25 anonim ***** válasza:

Ketogén diéta.

98kgvoltam 159cm-hez, 3 hónap alatt 80kg-ra fogytam.

2023. aug. 9. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!