Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel, hogyan vékonyítsam a...

Mivel, hogyan vékonyítsam a lábaim?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon ronda lábakkal "áldott meg" a sors,a combom és a vádlim is olyan bumszli,vastag,formátlan és még rövid is:(Miniszoknyáról meg forrónaciról én még csak álmodni se merek:(Futással tudom,hogy lehet vékonyítani,csak az a baj,hogy hétközbe nincs rá nagyon időm,mert 3 vagy 4 körül érek haza,ráadásul most jön a tél,hamar sötétedik,rossz az idő,ezért nem tudok futni.Nincsen más gyakorlat,vagy torna amivel VÉKONYÍTANI lehet?

A kitöréseket,meg a guggolásokat ne írjátok légyszives,mert nekem attól csak vastagabb lett,és izmosabb.

2010. okt. 14. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi ez az ostobaság, hogy csak álmodni mersz forrónaciról ? Az a te fejedben baj, ha szerinted valaki nem hordhat bármilyen nadrágot illetve szoknyát, mert izmos a lába. Az izom nem szégyen, hanem dicsőség ! Mindenki tudja mennyi munka áll mögötte, sokan éppen ezért irigylik.

Nekem is izmos a lábam és nem is baromi hosszú, mégis hordok amit akarok. Szerintem kimondottan szexi és vonzó !

Akinek nem tetszik az ássa el magát, úgyse érdekelhetnek a bunkó piszkafa imádók, amikor annyi pasi őrül meg a szuperszexi, dögös női formáimtól.

2010. okt. 14. 19:07
 2/9 A kérdező kommentje:
De nekem nem tetszik a lábam,és így nem is érezném jól magam egy rövidnaciban.Egyébként se olyan szép,nőies,hanem formátlan az egész,és ronda!ezen mit nem lehet érteni??
2010. okt. 14. 19:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Fényképet mutass, szerintem testképzavarról van szó.
2010. okt. 14. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:

szija!

nekem is izmosak a lábaim, sajnos, és alacsony is vagyok mindemellett...én is utálom, de a futáshoz annyit tennék hozzá, hogy ha csak emiatt akarod elkezdeni, akkor bele se kezdj, mert nem vékonyítja a lábat. Én futok már 2 éve, a vádlim vékonyítása reményében kezdtem el, de nem lett vékonyabb, csak szálkásabb..viszont nagyon megszerettem közben, nagyon jól fogyaszt és formálja a combot, szoval ettöl függetlenül én nem hagyom abba..

Néha annyira utálom magam, mert nincs olyan nadrág szinte (főleg a csőnacik) ami tényleg jól állna rajtam a hülye izmos vádlim miatt..szoknyát is szigorúan csak magassarkúval veszek fel.

Viszont, ami egy érdekesség, hogy a mostani barátommal pont ennek kapcsán ismerkedtünk meg, ismerősi körben látott meg, megkeresett facebookon és rögtön azzal kezdte, hogy gyönyörű lábaim vannak, és büszkének kéne lennem rájuk. Alig akarta elhinni, hogy én meg utálom a lábaim. Azt mondta, hogy a férfiak többségének bejön a formás vádli. Ez nagyon jól esik és kis időre (amikor vele vagyok) el tudom felejteni, hogy nem szeretem a lábaim, de ettől függetlenül nekem továbbra se tetszik. Viszont csak nagyon szigorú fogyókúrával tudnám levékonyítani, amikor már az izmot égetem el, ezt pedig sajnos csak ideig-óráig lehet megtartani, úgyhogy várok pár évet és irány a plasztikai sebészet:S

18/L

2010. okt. 14. 19:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nos van az osztályunkban egy dagi csaj ( nagyon dagi =S ) Nyáron miniszoknyába és toppba jött ( hasa nincs olyan nagy ) És elmondom neked, nem is nézett ki rosszul ahhoz képest, hogy picit pufók! Nagyon jól feldobta a sminkel is a hajával! :) És senki se nézte, hogy milyen duci a fiúk is jól megnézték, és fütyültek én nagyon csodálkoztam! :)
2010. okt. 14. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsó. Jó, ha tudod, hogy magának a ruhának van egy erotikus kisugárzása. Ezért teljesen mindegy kinek milyen a lába. ;)
2010. okt. 14. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Sokan azt írják, hogy izmos a lábuk és ez nem tetszik nekik. Valami képet mutassatok már 1-2 képet azokról a kolosszálisan izmos lábakról, amit takargatni kell. Sokan vért izzadnak azért, hogy izmosak legyenek (köztük én is) és igencsak hihetelennek tartom, hogy ti csak úgy kis futkározástól is testépítők lettetek.
2010. okt. 14. 20:19
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

holnap teszek fel egy képet,hogy elhiggyétek,hogy tényleg csúnya lábaim vannak.

Egyébként lehet hogy megpróbálkozom a futással,+ kevesebbet eszek,hátha sikerül vékonyítani.

2010. okt. 14. 21:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Az utolsonak uzenem hogy en a vilagon soha semmit nem csinaltam a sulis tesin kivul...De olyan izmos es kemeny husu vagyok hogy mindenki aki lat ( 30-50 ev kozotti nok)

-.-" xd mindenki megcsipdos..arrol nem is beszelve hogy a fenekem eleg nagy nem hajas hanem olyan mintha egy labda lenne oda rakva..Ha nem eppen csipdosnak akkor azt csapdossak -.-" Mar nagyon unom...Ok azt mondja ne legyek hulye es ne fogyozzak...Mert sokan szeretnenek ilyen tulajdonsagokta..De nekem elegem van mar ebbol..tok gaz hogy egy jo rovid nacit nem tok felvenni meg egy dogos szoknyat mindig csak nadrag..-.-" Elkezdtem fogyozni es hat leadtam 8 kg-ot mindenki szerint nagyon jol neztem ki...DE mint mondtam nagyon izmos voltam (noiesen nagyon) Es Hat meg kissebb koromban is megszoktam hogy a fiukat is barmikor eltudtam egy legyintesre intezni xd :P:P:P...Most meg ha egyet ram vagnanak be***nek...XD :P:P Kisse hianyzik a regi testem..csak egy kicsit...Szar hogy mar szkanderba nem en vagyok a nyertes xd...merthat a fogyokura legyengitett elegge...valszinuleg izmot is egethettem ...Nah de mindegy en akartam fatylat a multra..

2010. okt. 15. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!