Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan vékonyítsam a lábam?

Hogyan vékonyítsam a lábam?

Figyelt kérdés
Szeretném ha vékonyabbak lennének a lábaim. Olyan típus vagyok aki elég hamar megizmosodik és azt szeretném ha nem izmosodnék tovább, illetve ami van az is kevesebbé válna. Viszont mostanában egy pici felesleg is van rajtam az biztos, szóval nem csak izmot kéne lefaragni. Mit kéne mozognom hogy a lábam vékonyabb legyen és ne izmosabb? Tudom, hogyha fogyok akkor máshonnan is fogyok nem csak a lábról, de az nem zavar engem.
2011. márc. 23. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Persze.Biztosan izmos.

Csökkentsd le a testzsírod kb 18-20%ra és akkor nézd meg a lábaidat.

Egyébként meg a szokásos a teendőd ezért.Szénhidrát csökkentéses szálkásító diéta,meg heti 4-5 edzés.Mondjuk spinning.

És nem.Ha diétázol,vagyis kevés szénhidrátot és elegendő fehérjét eszel,akkor nem fogsz izmosodni,csak a testzsírod megy majd lefelé.

2011. márc. 24. 01:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Velem ugyan ez van...

Soha nem sportoltam és zsírosak voltak a lábaim..

azt mondták futással,bicóval lehet javítani/vékonyítani

na...itt vagyok 7 hónapja kondizok és 1 cm-t nem vékonyodott csak az összes zsír átalakult izommá és nagy izmos combjaim vannak mint 1 focistának.

ebből megtanultam,hogy tényleg csak a diéta segít szálkásodni!

2011. márc. 24. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:

hehe.

Ucsó te alkimista vagy?

Zsírból izmot?Akkor az ólomból arany is megy?:)

Viszont a diétabán egyet értek.A nélkül nem megy.

2011. márc. 24. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Én diéta mellett 2 naponta futottam 45 percet és nekem vékonyodott a lábam, -5 cm ment le combból, szóval nekem a futás bejött eléggé!
2011. márc. 25. 20:45
 5/5 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet a gyors gyaloglással?
2011. márc. 25. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!