Hogy lehetne tobb akaratero bennem, hogy lehetne eletmodot valtani?
Én is mindig visszaestem, bezabáltam, aztán egyzser elegem lett magamból, hogy hogy lehetek ennyire gyenge, meg nehogy már a kaja, ami tárgy, legyőzzön engem, aki ember:)
Meg ahogy elnéztem magam tükörben, vagy ülve a vastag combjaimat...az nem tetszett.
Úgyhogy úgy döntöttem hogy elkezdem a fogyókúrát századszor is, de most már végig is csinálom.
És nem mellőzöm a finom kajákat, nem növényevő állatok vagyunk mi hogy zöldségen meg gyümölcsön meg mindenféle idétlen magvakon éljünk. Eszek mindenből, ami finom, egyszerűen csak mindenből kevesebbet, mint eddig. Fokozatosan csökkentettem le az adagokat, hogy ne legyen drasztikus, először mindennek a 3/4ét ettem mint azelőtt, most már a felét.
Nemrég kezdetem csak egyébként, 2 hete, most kezd látszani az eredmény amiért megéri:)
Sok sikert neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!