Aki eletmodot valtott es fogyozik az akkor hogyan csinalja ezt?
De igen, iszom. Mértékkel. Ez azt jelenti, hogy szombaton vacsorára és vasárnap ebédre megiszom 2-2 dl bort, valamint ünnepekkor megiszunk egy üveg pezsgőt a párommal közösen, 2 nap alatt.
Ha netán étterembe megyünk (ez ugye ritkán van), megiszom 1 pohár koktélt.
---
Életmódot váltani nem lehet hétfőről keddre. Fokozatosan kell elhagyni az egészségtelen cuccokat, kipróbálni az egészségeseket, és ami ízlik, azt beépíteni az étrendbe.
Amíg el nem érted a kívánt testsúlyt, sokkal jobban oda kell figyelni a kalóriákra, ilyenkor nem igazán fér bele pizza meg alkohol. Ha már lefogytál, akkor néha-néha igen.
Mondjuk a pizza se éppen reformkaja. :)
Én kb 2 év alatt.. ha 3x ittam. megutáltam az alkoholt, pedig előtte képes voltam minden 3. nap a pohár aljára nézni, szent hubi, bor, sör, pálinka stb.
Sajnos a pizzás dologhoz nem tudok hozzászólni, utálom a pizzát ha 1 évben egy felet megeszek kb. a párom unszolására, mert ő imádja.
Jo, de akkor mit csinaljak? Mert olaszban vok es a munkaltatom ezt adja ebedre. 1 egesz pizzat. Csak sajnos a mereteket nem tudom...mas kajat nem eszek, mert nem tudok vasarolni sehol sem es penzem sincs ra. Vacsorara meg egy tanyer zoldsalatat adnak paradicsommal. Szoval ma ez lenne a kajam. 1 egesz pizza ebedre, meg vacsi a salata+paradicsom+reszelt repa+parolt karfiol+p.brokkoli (minden ontet nelkul, csak ugy nyersen).
Este 1,5 orat ugrabugralok (tanc diszkoban gyerekekkel).
Nem akarom tullepni a napi szuksegletemet (1200kcal), viszont nagyon nehez otthagyni, mert mire ebed lesz addigra meg mar kopog a szemem az ehsegtol. Amugy napkozben nem csipegetek semmit se. Meg egy almat se eszem a ket etkezes kozott es elott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!