Aki eletmodot valtott es fogyozik az akkor hogyan csinalja ezt?
Dehogyisnem!:)
Nálam az életmódváltás idén nyáron dőlt el a fejemben,és kb.2 hete kezdett megvalósulni a gyakorlatban is.Bár előtte se ettem mindennap hamburgereket,sütiket,meg kólát,de sok cukros és lisztes,zsíros ételeket ettem,az a tipikus házi,magyaros koszt.Tavasszal elkezdtem mozogni,de az étkezésen nem nagyon változtattam,ezért semmi eredménye se volt.Rájöttem,hogy ez így nem mehet tovább.
Most nyár van,jó idő(már amikor:)),lehet mozogni a szabadban,friss zöldségeket&gyümölcsöket enni,süt a nap,a kedvem is sokkal jobb,energikusabb vagyok,ez erőt adott az életmódváltáshoz.Ezt ne úgy képzeld el,hogy akkor mostantól semmi liszt,cukor,alkohol,csak zöldségekkel tömöm magam.Eszem kenyeret reggelire,csak rozst,vagy tk-t,sütit heti-2 heti 1x 1 szeletet max,.többet mozgok,sok vizet iszom.Ha elmegyek bulizni,ami elég ritkán van,akkor bizony nem mondok le az alkoholról,olyankor annyit iszom,amennyi jól esik.Utána persze még több vizet iszom,több zöldséget és gyümölcsöt eszem(amolyan tísztitó nap félét tartok).
az elmúlt 6 év alatt kb szilveszteri 2 sörön kívül nem nagyon ment szesz. előtte elég sokat ittam, aztán nekiálltunk edzeni, és az elején azt mondtam hogy nem fér össze a kettő, most meg már nem is kívánom.
a pizza meg passz. azt is kb évente 2x eszek, pizzériában nem dolgoztam, innentől passz
Megdöbbentően sok van egy pizzában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!