A viz megis hogyan segiti a fogyast?
Ma rengeteg vizet megittam, kevesebbet ettem, de ma estea merleg tobbet mutat, mint pl tegnap este:(
Hogyan kell vizzel fogyni?
"Hogyan kell vizzel fogyni?"
Sehogy. Mi köze a víznek a fogyáshoz? Egészségügyi szempontból fontos, hogy az egyén sok folyadékot vegyen magához, a sok folyadék pedig számtalan pozitív hatással bír, pláne az emésztőrendszer tekintetében, de ha nem vagy kalóriadeficitben, akkor bármennyi vizet megihatsz, nem fogsz fogyni. Ugye tisztában vagy a kalóriaszámolás fogalmával?
"rengeteg vizet megittam, kevesebbet ettem, de ma estea merleg tobbet mutat"
Ha megittál rengeteg, több liter vizet, akkor pontosan miért is vagy meglepődve, hogy ez megjelenik a mérlegen? Szerinted kevesebbet kellett volna mutatnia? Szerinted mi lesz azoknak a szilárd/folyékony anyagoknak a súlyával, tömegével, amiket lenyelsz? Meg amúgy miért méred magad minden nap (gondolom naponta akár többször is)?
Az a mondás hogy segít elvenni az étvágyat. Nálam ez nem működik főleg éhgyomorra éhezem meg egy pohár viztől.
Bár amúgy nem vagyok kövér
"viz nem olyan sulytobblet, mintha pl marhaporkoltet vagy totlottkaposztat vacsoraztam volna, ugye?"
1 kiló megivott víz ugyanúgy 1 kiló a mérlegen, mint 1 kiló megevett marhapörkölt. Ami értelemszerűen különbség, hogy a víznek a marhapörkölttel ellentétben nincs kalóriatartalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!