Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A viz megis hogyan segiti a...

A viz megis hogyan segiti a fogyast?

Figyelt kérdés

Ma rengeteg vizet megittam, kevesebbet ettem, de ma estea merleg tobbet mutat, mint pl tegnap este:(

Hogyan kell vizzel fogyni?

2023. júl. 9. 21:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%

"Hogyan kell vizzel fogyni?"

Sehogy. Mi köze a víznek a fogyáshoz? Egészségügyi szempontból fontos, hogy az egyén sok folyadékot vegyen magához, a sok folyadék pedig számtalan pozitív hatással bír, pláne az emésztőrendszer tekintetében, de ha nem vagy kalóriadeficitben, akkor bármennyi vizet megihatsz, nem fogsz fogyni. Ugye tisztában vagy a kalóriaszámolás fogalmával?

"rengeteg vizet megittam, kevesebbet ettem, de ma estea merleg tobbet mutat"

Ha megittál rengeteg, több liter vizet, akkor pontosan miért is vagy meglepődve, hogy ez megjelenik a mérlegen? Szerinted kevesebbet kellett volna mutatnia? Szerinted mi lesz azoknak a szilárd/folyékony anyagoknak a súlyával, tömegével, amiket lenyelsz? Meg amúgy miért méred magad minden nap (gondolom naponta akár többször is)?

2023. júl. 9. 21:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Segít elérni a kalóriadeficitet, ha többet iszol, és kevesebb hely marad a kajának. Ha cukros üdítő helyett vizet iszol, az sok kalória mínusz. A szervezet sokszor a szomjúságot éhségként jelzi, ezért is megpróbálhatsz előbb inni, hátha csak az volt.
2023. júl. 9. 22:28
 3/15 anonim ***** válasza:
53%

Az a mondás hogy segít elvenni az étvágyat. Nálam ez nem működik főleg éhgyomorra éhezem meg egy pohár viztől.

Bár amúgy nem vagyok kövér

2023. júl. 10. 01:14
 4/15 anonim ***** válasza:
37%
Igyál 3 pohárral és elmúlik az éhségérzeted.
2023. júl. 10. 01:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mért mutatott többet az a szerencsétlen mérleg? Mert sokat ittál. Mért este méred magad? Reggel, éhgyomorra mérd meg a súlyod mert az ad reális képet. Az esti mérésnek semmi értelme
2023. júl. 10. 01:59
 6/15 anonim ***** válasza:
Mert a több víz bevitel átmossa a szerveket frissiti a vert , tavozik a salak só méregtöbbket . Ezért a nyirokmérgeket nem zsírba ágyazza a szervezet hanem gyorsabban üríti . A zsír az izmok a lerakódott mérget elengedik, megkönnyebbülsz pangó kötött víz eltávozik.
2023. júl. 10. 08:40
 7/15 A kérdező kommentje:
Tehat a viz nem olyan sulytobblet, mintha pl marhaporkoltet vagy totlottkaposztat vacsoraztam volna, ugye?
2023. júl. 10. 10:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"viz nem olyan sulytobblet, mintha pl marhaporkoltet vagy totlottkaposztat vacsoraztam volna, ugye?"

1 kiló megivott víz ugyanúgy 1 kiló a mérlegen, mint 1 kiló megevett marhapörkölt. Ami értelemszerűen különbség, hogy a víznek a marhapörkölttel ellentétben nincs kalóriatartalma.

2023. júl. 10. 10:21
 9/15 A kérdező kommentje:
Tehat a viz, nem zsir formajaban rakodik le, ugye?
2023. júl. 10. 11:03
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A víz hogy rakódna le zsír formájában, amikor nincs kalóriaértéke? Mennyit tudsz a kalóriaszámolásról, meg úgy amúgy a táplálkozás alapjairól
2023. júl. 10. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!