Miért tömik a kövér embereket?
Figyelt kérdés
Pl vendégségben, látja hogy kövér az illető, de azért egyél még egyél még, és rendesen meg is sértődik, ha csak egyszer szedsz és csak egy desszertet eszel.
Azzal sem értek egyet, amikor a vékonyakat tömik, de abban látok logikát, de miért akarják, hogy még több kiló legyen a kövér ember? Persze nem egy alkalomról beszélek, én volt anyósomhoz hetente jártam és látta mekkora darab vagyok mégis folyton tömött, híztam is mert nem mertem nemet mondani, amikor végre mertem, akkor megutált.
2023. júl. 7. 10:56
11/13 anonim válasza:
Mert rettenetesen buták az emberek. Ugyan ez volt nálunk is barátnőm családi ebédjénél ahol a család haverjai is ott voltak. Barátnőmet csesztették mert csinos vékony volt (sokat sportol) a legkövérebb legdagadtabb gyereknek volt a legnagyobb a szája, hogy "mír nem bírsz normálisan enni mint én is". Majdnem ráborítottam az asztalt. Az emberek kevesebb mint 1%a sportol és táplálkozok egészségesen, így amit a 99% csinál, az a normális: egészségtelen ételekből jó sokat enni, aztán meg sírni hogy ilyen meg olyan bajom van, meg ennyi meg annyi gyógyszert kell szednem.
12/13 anonim válasza:
Az ilyen tukmálásnak semmi köze sincs a másik fél testsúlyához. Ez egy erősen berögzült szokás, elvárás, hogy akkor jó vendéglátó valaki, ha a többieket eteti, főleg húsos (drága), zsíros dolgokkal, meg ugye édességgel (kényeztetés). Ez jelenti azt, hogy ellátta a feladatát, szeretetet és törődést adott a vendégseregnek.
13/13 anonim válasza:
Ha vki megvendégel egy kövér embert akkor valószínűleg feltételezi h az a kövér ember sokat eszik, az átlagnál többet. Ezért mondják a kövéreknek h szedjél még bátran mert valószínűleg nem úgy lett kövér h kis meg normál adagokat evett. A vendéglátó meg azt akarja h jól érezd magad, h jól lakj és bizony sok kövér embernek egy normál adag nem elég, nem lakik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!