Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért utálják sokan a kövér...

Miért utálják sokan a kövér embereket?

Figyelt kérdés
2008. nov. 9. 14:05
1 2
 1/16 anonim válasza:
78%
nem utálják
2008. nov. 9. 14:12
 2/16 anonim válasza:
82%
Rubens idejében a kövérebb nőket látták szépnek. Ma más a divat. Ha duci vagy, rá se ránts. Elsősorban magad fogadd el a kövérségedet, s meglátod, a világ is más szemmel fog rád nézni.
2008. nov. 9. 14:29
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem sokan akaratgyengének találják őket.. Én is voltam kövér, de sikerült lefogynom és így jobban érzem magam és valahogy máshogyan viszonyulnak hozzám az emberek, és egészségügyileg sem utolsó dolog
2008. nov. 9. 15:35
 4/16 anonim ***** válasza:
65%
Nem utálják, de bocsi MOST esztétikusabb egy vékony ember.
2008. nov. 9. 18:01
 5/16 anonim ***** válasza:
98%

Kövérség miatt nem, de van egy határ, ami fölött a túlsúly már egészségtelen, és szövődményekkel járhat, és inkább ne jusson el az ember idáig, vagy ha már ott van, tegyen meg mindent, hogy kikerüljön a kóros túlsúlyból. Anyukámnak cukra lett szövődményként, már lefogyott, és már csak diétáznia kell, és a cukra is normál szintre került, de folyamatos orvosi vizsgálatokra kell mennie, mert lehet annak is szövődménye, ha már egyszer előjött.

Ugyanígy egyébként a kóros soványság is baj.

Én egyik oldalt se utálom, de ha valaki eljutott a kóros határra, és van kiért még élnie, de legalább ha még élni akar, akkor tegyen meg mindent, hogy visszakerüljön a normál szintre a kórosból. Halálhoz is vezethet. Én anyukámnak nagyon sokat segítettem, hogy lefogyjon, de ahhoz neki is akarnia kellett, és meg is tett mindent, nem akart még meghalni 50 alatt. Normál szintre hozta a súlyát, és ő is jobban érzi magát, nem kapkodja a levegőt séták vagy bevásárlás után... ez sokat jelent.

2008. nov. 9. 18:02
 6/16 anonim válasza:
31%
Inkább szerintem azért vannak hátrányba, mert aki kövér, az nem annyira esztétikus, és nyilván lejön az embereknek egyből, hogy aki kövér az lusta és szarja le hogy néz ki. Aki fogyott , azon látszik hogy meg akar felelni a társadalomnak, ezért vannak a soványok előnyben.
2008. nov. 9. 18:39
 7/16 anonim ***** válasza:
96%

Nem minden kövér ember a társadalomnak akar megfelelni, ha fogyott. Anyukám 149cm magasságával a kórós túlsúlya, amivel kb. 20-as cukra lett, 96kiló volt. Azzal, hogy lefogyott, egészségesebben akart élni, és nem akart idő előtt meghalni.

Ez az utolsó válaszolónak szólt. Ne általánosíts kérlek, tényleg veszélyes lehet a túlsúly.

2008. nov. 9. 18:46
 8/16 anonim ***** válasza:
70%

Foleg Magyarorszagon divat utalni a kover embert, ez pl. latszik abbol is, hogy egy oneletrajzot csak fenykeppel lehet elkuldeni. Csak tudnam miert?

En munkara jelentkezek, nem modell valogatasra, es nem is szepsegkiralynonek.

Egy kover ember kulonben tenyleg nem szep latvany, ezert utaljak.

2008. nov. 9. 19:24
 9/16 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem azért mert a vékony emberek, jobban meg akarnak felelni a társadalmi elvárásoknak és emiatt, sokkal kritikusabbak, magukkal és másokkal szemben is.
2008. nov. 9. 19:31
 10/16 anonim ***** válasza:
42%
há' te hülye vagy :D
2008. nov. 9. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!