Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért utálják sokan a kövér...

Miért utálják sokan a kövér embereket?

Figyelt kérdés
2008. nov. 9. 14:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Az előitélet szerint a kövér ember lusta, izzadtságszagú, és pállott a bőre.

Pedig ez nem mindig igaz!

2008. nov. 9. 20:24
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

mert a soványak megdolgoznak a soványságukért, rengeteg önuralom, kaja megvonás és sport, és irigyek vagyunk arra, aki gondtalanul eszik, és vígan él:)

+ ha a vonaton, buszon, villamoson nem férünk el, akkor bosszantó :D

2008. nov. 9. 20:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem szívesen valljuk be, de általában nem azért híztunk el, mert olyan állati nagy harmóniában élünk önmagunkkal.

Aki pedig nem szereti önmagát, azt másoknak is nehéz szeretni.

2008. nov. 9. 20:50
 14/16 anonim ***** válasza:
2%

mer gusztustalanok főleg ha lány ( de a fiuk is de sztem egy fiunal "megengedetteb egy kis duciság")

ja és lány vagyok

2008. nov. 9. 21:09
 15/16 anonim ***** válasza:
60%

"mert a soványak megdolgoznak a soványságukért" - ez se igaz általánosságban. Én alkatilag vagyok vékony, és jó az étvágyam (spagettik, töltött káposzta, nem vagyok salátás, soha nem diétáztam, csak ha beteg a gyomrom, vagy a torkom), nem sportolok, járok kondizni se, tornázni se, nem bírom a feszített tornát, gyerekkorban is hamarabb fáradtam ki, mint a társaim. Gyalogosan közlekedek mondjuk, de ez nem számít olyan nagy mozgásnak. Mégis sok időbe telik felszednem akár csak 1 kilót is. Évek óta 40-45 kiló között ingadozik a súlyom, 151cm magas vagyok. Örülnék, ha kicsit fel tudnék szedni magamra, legalább kapnék rendes nadrágot, ma néztük pont, 3 helyen 12 nadrágból 1 volt jó, nem is mentünk tovább. Legalább olyan nehéz az én alkatommal felszedni 1-2 kilót és megtartani, mint a túlsúlyosaknak fogyni. De a kövérek még mindig könnyebben kapnak ruhát, mert a ruhagyártók ráálltak az extra, sok-XL-es méretekre, bezzeg az én méretem fogy el leghamarabb, abból nagyon kevés van.

Semmi bajom a túlsúlyosakkal egyébként, vannak jóbarátaim ducik is, és érdekes módon nem orrolunk egymásra.

2008. nov. 9. 22:13
 16/16 anonim válasza:
100%
Az emberek ilyenek, mindíg kell valami ami alapján válogatnak.És mindíg kell utálni valakit.Egyébként ez alkati kérdés is.Én magam nem vagyok extrém túlsúlyos és jól is érzem magam, mert elfogadtam.Mondjuk 10 minuszért nem haragudnék, de sosem lehetnék 50 kiló mert addígra meghalnék. Az anorexia biztos sokkal jobb az ilyenek szemébe.Szerintem a vékony nem mindíg esztétikus.Ja és a legfontosabb: Aki ez alapján válogat elég ostoba!!Szerintem.
2008. nov. 9. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!