Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az normális hogy lenézem a...

Az normális hogy lenézem a kövér embereket miután lefogytam?

Figyelt kérdés

Ha utcán meglátok egy elhízott személyt, egyből elkap a hányinger mivel saját magamra emlékeztetnek mikor még el voltam hízva.

Csak én vagyok így ezzel?

2023. ápr. 28. 00:29
1 2
 1/12 anonim válasza:
86%
Ne nézz le soha senkit
2023. ápr. 28. 01:01
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
Igen, csak te.
2023. ápr. 28. 01:03
 3/12 DeMoR ***** válasza:
54%

Ez valahol egy természetes reakció, hisz az ember alapvetőleg hierarchikus faj, illetve így tartod fent a látszatot, hogy te nem leszel újra "olyan".

Viszont szerintem ez marhára nem egészséges, nem oké és nem hasznos rövid távon a társadalomnak, hosszú távon magadnak.

2023. ápr. 28. 01:30
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

Normálisnak nem normális de érthető és dolgoznod kell rajta.Az már elve egy pozitívum hogy képes vagy a hibáidat elismerni illetve érzed h vmi nincs rendben ezzel.

Mivel te magad is kövér voltál és nyilván undorodtál ettől ez az érzés megmaradt és masokra vetíted rá!

Nyilvan akkoriban is azt gondoltad h mindenki aki szembe jön csak erre gondolhat hogy milyen dagadt vagy és hogy nézel ki.Most annak ellenére hogy lefogytal ez a dolog kísert tovább csak éppen mások irányába.Állandóan azt vizslatod hogy ki mennyire dagadt es ez milyen iszonytató.

Túl kell lépned ezen a berögződésen.Az élet nem arrol szól hogy ki hány kiló és milyen randa állat vagy visszataszító.

2023. ápr. 28. 05:41
 5/12 anonim válasza:
54%

Én meg azokat nézem le akik szerint lefogyni a világ hetedik csodája, és magukra valamiféle tökéletes egyedként tekintenek a társadalomban. Ha akkora ász vagy talán nem kellett volna alapból csüngőhasúra sem hízni...

Ezért nem értem amikor az ilyen Tari Ádám, meg három harmadok reklámozzák, hogy az online kliensek mennyit fogytak.

Miért ba*zod mi kell a fogyáshoz a kcal deficiten kívül? Deficitbe egy cirkuszi majom is be tudja magát rakni ha akarja.

Majd ha elérsz egy impresszív fizikumot, ahol van az izomtömeg és a szárazság kéz a kézbnen jár, akkor talán lehetsz egy picit büszkébb magadra, bár ha másokat lenézel majd az miatt is, azzal is csak a saját kisebbségi komplexusaidat próbálod kompenzálni.

Az viszont a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy fogytál.

2023. ápr. 28. 05:52
 6/12 anonim válasza:
20%

haha ez olyan mint amikor egy gyereket álandóan b*sztatnak meg bántalmaznak a suliban, majd eltelik pár év, kicsit kigyúrja magát vagy küzdősportol, sulit vált és ő kezdi el b*sztatni a gyengébbeket.

csicskaságnak tartom az ilyet.

2023. ápr. 28. 06:22
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
Normális, de gáz, dolgoznod kell rajta.
2023. ápr. 28. 10:57
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

Ez teljesen érthető dolog.

Egyébként meg bárkit lenézhetsz és bárkiről lehetsz akármilyen rossz véleménnyel. Nem tiltja semmi.

2023. ápr. 28. 16:16
 9/12 NTBS ***** válasza:
60%
Nem teljesen. Lehetnél megértőbb.
2023. ápr. 28. 16:46
 10/12 anonim ***** válasza:
76%

Pszichésen rendezned kell magadban ezt, hiszen önmagad miatt ítélsz el egy tök idegent.

Az más kérdés, hogy pl esztétikailag nem tetszik, nem az eseted stb. Ettől függetlenül, akkor se nézzük le embertársunkat.

Mert neked semmi közöd hozzá, pl nem te osztod meg vele az ágyad stb.

A párkapcsolatban nem oké pl neked, rendben, nincs ezzel semmi gond.

Párkapcsolaton belül nekem is más alkatok jönnek be.

Ellenben vannak kövér családtagjaim, barátaim, ismerőseim és nem zavar az alkatuk, hiszen a test jelentéktelen ezekben a kapcsolati formákban.

Külsőre önmaguknak és párjuknak kell, hogy bejöjjenek, nem az azon kívüli személyeknek.

Sose tudhatod ki mi miatt akkora amekkora vagy hogy akar-e egyáltalán változni.

De ez se a mi dolgunk, hanem a sajátjuk.

Ahogy neked is rendezned kell önmagadat, mert ez a kellemetlenség a múltadban gyökerezik.

Ahogy párkapcsolatba se bánthatod ok nélkül az új jelöltet, csakmert vacak és fájdalmas tapasztalataid vannak.

Dolgozd fel, ha nem megy egyedül, akkor szakember segítségét vedd igénybe. Nem szégen!

S gratu az alakformálásodhoz! Így tovább!

2023. ápr. 28. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!