Az normális hogy lenézem a kövér embereket miután lefogytam?
Ha utcán meglátok egy elhízott személyt, egyből elkap a hányinger mivel saját magamra emlékeztetnek mikor még el voltam hízva.
Csak én vagyok így ezzel?
Én meg azokat nézem le akiknek lóg a bőr a testükön!
Sosem értettem mi a nagy szám azon ha valaki lerakja a cigit. Töb 10 éven át leamortizálta magát. Tök szégyen... aztán meg most x napja nem szíva... aha... Ugyanez a dagiknál. Felszedett soktíz kilót. Lefogy. És aztán? Amorf teste van, az is szétfolyik.... Undorítóbb mint volt.
11-es, szemtanúja voltam nem 1-2fogyásnak.
S elárulom, vannak, akik szépen feszesre vissza tudtak formálódni. Miért?
Mert a fogyókúra önmagában nem oké. Folyamatos edzés, bőr maszírozása, kezelése is szükséges +bő folyadék és a bőrt tápláló vitaminok, savak kellenek.
Na és a hirtelen fogyás se tesz jót! Hiszen a kilók se pár hónap alatt szöknek fel és nyújtják meg a bőrt.
Ismerek olyat, aki 137 kg-ról fogyott le 80-ra, mégse lóg neki semmije, mert odafigyelt mindenre.
A nyúlás csíkokat pedig karbantartással jelentősen csökkenteni lehet, ahogy idővel regenerálódik a bőr.
S ne aggódj, kommentelő! Az idő feletted is el fog járni, a bőröd neked se lesz mindig fiatalos és feszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!