64kilot mikorra fogyhatok le nőként?
Figyelt kérdés
2023. júl. 6. 20:20
2/17 anonim válasza:
1,5-2 év körül már reális lehet, de nyilván tempótól függ, nyilván lehet ez sokkal több is, mindenesetre szerintem 1,5 év biztos kell.
3/17 anonim válasza:
Mennyiből, milyen magasan, mennyi sporttal, mennyire egeszségesen.
Ha pl 140ből akarsz 80 lenni az kb 5 és 8 hónap között. Ha 120ból 60 az inkább 10-12
5/17 anonim válasza:
Ez így önmagában annyira jó kérdés😄
6/17 anonim válasza:
A kérdés alapján ilyen hozzáállással valószínűleg soha.
7/17 anonim válasza:
Ha csak a hasadról és combodról kell fogynod, akkor 3hónap.
8/17 anonim válasza:
Én 41 éves nőként több méretet fogytam, de sosem mértem magam mérlegen. 46-os farmernadrágot hordtam, most 38-asat hordok. Nekem ez a fogyás 2 évbe telt.
9/17 anonim válasza:
Egészséges mértékben 64-128 hét alatt. De szerintem életmódváltással kellene mindenképpen és mondjuk inkább 128, mint 64 hét alatt. Ha izmot is felszedsz a zsír helyett, akkor nem is kell majd 64-et leadnod, csak mondjuk 55-60-at. Elég hosszú idő ez, hogy időnként revideáld az álláspontodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!