Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnak emberek nem enni?

Hogy tudnak emberek nem enni?

Figyelt kérdés

Hogy megy nekik olyan könnyen, hogy egész nap nem esznek, aztán este egy keveset és fel sem tűnik nekik napközben, hogy még nem ettek?

Nekem ha nem eszem rendesen fáj a hasam, szédülök, ideges vagyok. Délig bírom evés nélkül de azt is akkor ha sokat vacsoráztam. Vannak anorexiások, akik akár több napig nem esznek.

Ennyire előreviszi őket a cél?

2023. jún. 28. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Erős az elhatározásuk, kevésbé éreznek rá késztetést, vagy sajnos pszichés zavar miatt megváltozik a mentalitása etekintetben, és emiatt másképp értékeli, érzékeli a dolgokat.

Mások meg éppen hogy imádnak zabálni, és ha már teljesen tele vannak, akkor is ennének mégtovább és tovább, a gyomruk meg egyre nagyobbra és nagyobbra tágul, de még akkor is ennének, ha már szétszakadna a hasuk.

2023. jún. 28. 14:47
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Egy idő után egyáltalán nem volt éhségérzetem. Szerencsére már meggyógyultam 🙂
2023. jún. 28. 14:52
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Én edzés mellett is tök lazán kibírnám napi 1 étkezéssel

Sosem szerettem enni, nem kell ezen mit túlgondolni. Nem zavar az éhségérzet és kész, baromi könnyen elnyomom magamban.

De nyilván magamra kell erőltetnem a sok evést, hisz eleve ezért kezdtem el edzeni, hogy ne legyek vékony.

2023. jún. 28. 14:52
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Mert bolondok, teljesen elment az eszük ezzel az idétlen fogyókúra, diéta, egészséges, edzéses baromságokkal. És ez még csak a kezdet, ugyanis a média ontja magából ezt a sz@rt.
2023. jún. 28. 15:02
 5/11 A kérdező kommentje:
#2 Mennyi idő után?
2023. jún. 28. 15:02
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Nekem hatalmas étvágyam van és nem túlzok azzal, hogy szerintem naponta 10.000 kalóriát is képes lennék megenni normális ételekből. (tehát pl nem csokikból és mogyorókból, amiknek magas a kalóriatartalmuk)

Ellenben simán kibírom estig is, hogy nem eszek. Időszakos böjtöltem egy ideig, és volt, hogy az első étkezésem este 7 órakor volt, azelőtt még edzettem is, suliba voltam, stb, és nem éreztem semmi éhségérzetet.

Szóval én valahol a két véglet közt vagyok. Imádok enni, de simán kibírom nélküle. Vannak ilyen emberek, minden megszokás kérdése.

2023. jún. 28. 15:55
 7/11 anonim ***** válasza:
36%
Úgy, hogy egészséges szervezet, egészséges vércukorszint nem kívánja egész nap a tápanyagot... Aki egészségtelenül él, egészségtelen kajákat eszik (amikre nincs szüksége a szervezetnek), nem sportol stb. azoknl jön ez elő hogy nem bírnak ki pár órát sem evés nélkül. Aki egészséges meg észre sem veszi ha éppen úgy alakul a nap, hogy egész nap nem evett, ugyanis 1 nap nem evést egy egészséges szervezet észre sem vesz... Vizsgáltasd ki magad és válts életmódot...
2023. jún. 28. 16:29
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Az egy betegség, tehát azért az egészséges embereket jobban megviseli az egész napos nem evés, de ehhez így hozzászokik a szervezet egy idő után, összeszűkül a gyomrod például.
2023. jún. 28. 18:43
 9/11 anonim ***** válasza:
93%

Anorexia esetén egy idő után az illető totál nem érzi azt az éhséget amit az "átlagos" emberek éreznek.

Nekem csak szimplán adhd-m van, de én is néha konkrét elfelejtek enni, és késő délután jut eszembe. De ha előre készítek magamnak ételt, akkor azzal kiküszöbölöm ezt.

2023. jún. 28. 19:58
 10/11 anonim ***** válasza:
95%

Szokas kerdese illetve lehet trenirozni a testedet.

Persze ne keverjuk az anorexiaval ami mentalis problemabol indul ki.. kulonbozo hormonalis valtozasok, es sok minden mas jatszik ilyenkor ossze az agyadban ami az ehseg erzetet gatolja...DE EZ egy betegseg es nem amolyan na most dietazok kicsit tema.

Ahogy csökken a testsulyod ugy csökken az etvagyad is. ezert ist irtam lehet gyakorolni. Hagyd ki azt az etkezest a napban ahol a LEGTOBB dolgod van. Miert? Mert ha elfoglalt vagy akkor kevesbe jelentkezik az ehseg. En a reggelit javaslom...nekem az megy a legjobban.

Mert 13.-00 körul mar ott az ebed, uzsira lehet max kicsi gyumolcs vagy uborka...aztan ebed.

2023. jún. 28. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!