Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A duci emberek miért nem...

A duci emberek miért nem tudnak lefogyni? (lent)

Figyelt kérdés
Ha ducik, miért nem esznek semmit?
2011. jún. 13. 14:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
azért mert ha nem esznek semmit, akkor meghalnak, mint más normális ember. de gondolom nem komoly a kérdésed.
2011. jún. 13. 14:31
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
a fogyás nem abból áll hogy nem eszel semmit. az a legrosszabb amit tehetsz..
2011. jún. 13. 14:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azt akarta írni, hogy tesznek.

Én azért nem teszek sok mindent érte, mert jó nekem így. Max. egy 20-as szépen lassan leadok (akkor leszek 80), de én szeretek nagy darab lenni, vastagabb, puhább, nekem így jó.

Sokan lusták, akármennyire is szeretnék leadni. De nem azért lusták, mert kövérek, hisz a soványak is tudnak ellustulni dolgokat.

2011. jún. 13. 14:40
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

Több lehetőség van, kérdezz ki párat és megmondják..de pl

1. lusták mozogni, megvannak úgy ahogy vannak, imádnak enni

2. betegség áll mögötte, ismerek olyat aki teljesen normálisan eszik, nem zabál semmit, nem eszik édességet se, de kövér, mert valamilyen betegsége van aminek a nevét nemtom.

2011. jún. 13. 14:42
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

Én nem vagyok vékony, de azért kövérnek sem mondanám magam. Arányos az alkatom ,de pl rövidek a lábaim és vastag a combom. Nem eszem sokat,se egészségtelenül.

Először is ,örököltem az alkatom: széles csípő,rövid láb. Szívás ,de ez van.

Egész életemben táncoltam, ezért van formám attól függetlenül,hogy husi vagyok.

A másik pedig: nagyon sokat híztam ,mikor 12 évesen asztmás lettem, és gyógyszereket kaptam. Mióta sikerült beállítani a jó gyógyszer-adagomat és kevesebbet használom, sokat fogytam.

Szóval én csinálhatok bármit,vékony nem leszek ez egész biztos,ugyanakkor már nem is akarok. Régebben még zavart,de azóta több önbizalmam lett,és ahelyett ,hogy fogyókúrával vagy koplalással foglalkoznék,inkább próbálok figyelni az öltözködésemre. Magas-sarkúban járok, nyilván nem veszek fel fehér nacit ,vagy teszem ki az előnytelen részeket. :)

Az pedig ,hogy mit gondolnak mások,már nem izgat,de mióta magammal tisztában vagyok, nem is igen kapok negatívumokat.

18/L

2011. jún. 13. 15:06
 6/12 anonim ***** válasza:
24%
utolsó? sportolni próbáltál már? mert olyan, hogy valaki alkatilag kövér/duci nincs ;) hízásra való hajlamot lehet örökölni, meg a magasságot, de a testtömeget nemigen ;)
2011. jún. 13. 15:15
 7/12 anonim ***** válasza:

Próbáld elolvasni újra. ;)

Úgy látszik nem volt elég érthető: nem örököltem a testtömeget,természetesen ,hanem a hajlamot, és az egyetlen problémám ,hogy rövidek a lábaim. Ha te erre tudsz sporttal megoldást,akkor ügyi vagy.

Mint említettem asztmás vagyok,így nem minden sportot tudok végezni,és őszintén: a többségüket utálom is. Azt pedig már leírtam,hogy gyerekkorom óta táncolok,nem magamtól,hanem rendesen egyesületbe.

A másik,hogy a kérdésre válaszoltam,hogy NEKEM mi a véleményem,és ,hogy ÉN melyik megoldást választottam. :) Neked is ezt kellene tenned,nem pedig az én válaszomat bírálnod. Ha a véleményedre leszek kíváncsi VELEM kapcsolatban,akkor majd felteszem a kérdést én is. :)

2011. jún. 13. 15:20
 8/12 anonim ***** válasza:
én is alacsony vagyok széles csípővel rövid lábakkal viszonylag vastag combokkal. azt gondoltam hogy belőlem sosem lehet vékony nő. hát tévedtem mert 4 éve lefogytam és azóta vékony vagyok.48 kg 158 cm. mi a titok? heti 4-5 alkalom aerobik és egy kis odafigyelés a kajára.
2011. jún. 13. 15:22
 9/12 anonim ***** válasza:
a 15:22-es válaszának a fényében már nem is kell a rövid láb kifogásra válaszolnom ;)
2011. jún. 13. 15:28
 10/12 Vree ***** válasza:

Miért, bántják a szemed? :)

Tesznek, hidd el. Ha izgatja őket, akkor tesznek.

Amiért nem feltétlen járnak sikerrel, annak több oka lehet. Először is, nem mindenki akar piszkafa lenni, egészséges ember rendesen táplált anélkül hogy túlsúlyba fordulna át. Másodszor, a fogyás nem mindenkinél ilyen hasamra ütök azt megvan folyamat, több minden befolyásolhatja. Van ahol egészségügyi nehézség van. Sok ember olyan munkát végez ahol folyamatosan asztalhoz van kötve. Van aki egészségügyi okokból nem tud eleget mozogni. SZabadidő/pénz is faktor, mindenkinek magának kell felállítani egy fontossági sorrendet hogy mire költi az idejét. Az egy dolog hogy mindenki igyekszik rendben tartani a külsejét, na de valaki életében vannak fontosabb dolgok is.

2011. jún. 13. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!