Vannak olyan emberek akik úgy tudnak lefogyni, hogy normálisan étkeznek? Normális kajákat esznek (hús, tejtermé, zöldség, gyümölcs, főtt kaják, stb). Nem követnek semmiféle csodadiétát vagy egyébb hókusz pókuszt.
Természetesen, SÖT, akik így fogynak le, azok tudják a késöbbiekben tartani is az új súlyukat.
A TITOK az egyes ételek mennyisége, illetve összetétele, ami sok kalóriás, abból kevesebbet esznek , amiben meg kevés bvan, abból mehet több is.
Nem tudom mi neked a hókuszpókusz, de igen vannak. Én azon az elven eszem , hogy összességében kevés legyen a szénhidràt, de több a fehérje és a zsír is. Én így tudok szenvedés nélkül fogyni. Teljesen normàlis kajàkat eszem, mindig jóllakom.
Ugyanúgy vannak az étrendemben sült zöldségek hússal, salàtàk, levesek, mint pörkölt tészta, sültkrumpli/ püré, spagetti, carbonara, pizza, fasirt, chillis bab , lencse, stb stb.
Amiben sok szénhidràt van, azt ritkàbban eszem. Ilyen egyszerű. Vàltozatosabban eszem mint valaha bàrmikor, és nem éhezem, nem koplalok. Kalóriàkkal sem foglalkozom. Mindössze tudatossàg és odafigyelés kell életmódszerűen. Nincs benne semmi csoda.
Az igaz, hogy én személy szerint gyümölcsöt nem eszek de annak egészségügyi oka van. Egyébként minden màst amit szeretek igen.
Igen , én is igy fogytam 33 kilót 105 röl 71 re, 4 év alatt
Megvonásos , megszoritásos dieta nálam nem jött volna be , mert obszedalni kezdtek volna a tiltott kaják
Igy mindent ettem , tortat , amit kivantam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!