Ezzel az étrenddel lehetséges a fogyás, vagy semmire nem jó?
A cikk legfontosabb mondata: "A karcsúság kódja a génjeidben rejtőzik."
Ebben a mondatban benne van a magyarázat is.
Ha te húsos alkat vagy, ehetez egész nap salátákat, nem fogsz sokra menni vele, mert csak az éhséget fokozza a korábbi étrend elhagyása. Amennyiben sok plusz van rajtad, törekedj rá hogy este 6 után már ne egyél illetve napközben is csak keveset, de azt is három alkalommal. A reggeli legyen nagyon minimális sovány harapnivaló, ebédre amit kívánsz (mértékkel), a délutáni órákban meg alma és keksz, de olyan ami nem túlzott cukros. Nem az a jó diéta ha egyik napról a másikra megvonsz magadtól mindent! Fő a mérték és a gyakoriság. Ha tartod amit leírtam azzal sokat teszel a karcsúság felé.
Bármilyen étrenddel fogyni fogsz, ha kalóriadeficitben vagy! Különbség a szemét és az egészséges között abban van, hogy megkap-e a szervezeted minden szükséges tápanyagot és hogy mennyire hintáztatod a vércukorszinted, azaz mennyire leszel éhes. Meglepően alacsony kalóriabevitel mellett is elkerülheted az éhségérzetet alacsony CH felszívódású ételekkel.
Én azt mondom, ha szoktál reggelizni, egyél csak bőséges reggelit! Az adja meg a lendületet a naphoz. Ebédre egyél szinte bármit, de mérsékelt adagot. A vacsora meg lehetőleg ne a nap fő étkezése legyen. Ha két étkezés közben éhes vagy, egyél nyugodtan pár falatot! Ne feledkezz meg a folyadékbevitelről!
Már az alapjainál gond van! Lúgosító böjt? Koplalás?
Az egyébként tényleg igaz, hogy mindenkinek a génjeiben van egy terv az ideális súlyra, csakhogy ez nem a mai népszerű karcsú alak. Mindenkinél más és más, sajnos olyanok is vannak, akiknél nincs felső korlátja a súlynak. A saját szervezeted genetikailag kódolt ideális súlyát úgy érheted el, ha megfelelően táplálkozol és mozogsz. Ha ez a súly még túl sok neked, akkor sajnos csak kemény munkával, szenvedéssel tudsz alámenni.
Ez az állandó "bögrézést" nagyon bírom, semmi konkrét adat.
Én az első nap estéjén összeesnék az éhségtől. Próbáltam már zöldséglé-böjtöt, mindig rosszullét lett a vége...
A többi része elmegy (mondjuk én nem bírnám, túl zsírszegény, a tojássárgáját biztosan nem hagynám ki), na de tízóraira pattogatott kukorica 2 héten át? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!