Szeretnék változtatni magamon, először az étrendemen, de hogy? 16 éves vagyok és sajnos 110kg. Leszeretnék menni 90 kg-re nyárig. Ez lehetséges?
Suli időbe ez szokott lenni:
5:30 kor kelek és általában 15:00-re érek haza
Megszoktam enni 2 szendvicset + egy kis nógrádi ropi meg egy sport szelet, amikor hazaérek ebédelek. Vacsorázni nagyon ritkán szoktam talán minden 4 nap. Akkor egy vajaskenyér.
A hétvégém úgy szokott állni hogy 10:00kor kelek. 12:00kor ebédelek. 15:00kor uzsonna egy szendvics és vacsora is egy szendvics. De ez sem elég. Valaki valami javaslat?
Amúgy 1 hete este szoktam futni talán az segít, vélemények?
Hagyd el a cukrot, a fehér lisztet,
édesítőre cseréld le, én pennys tablettát hadználok... az hasonlít nekem a cukor ízére leginkább. Azzal iszom a teát. Vagy kapni azokat az ízesített cukormentes ásványvizeket.
Sok zöldség, most rákattantam a karfiolpürére (krumplipüré helyett,) isteni!
ezt még suliba is el lehet vinni.
Az abonettet, pufirizst felejtsd el... max ritkán.
ropit se egyél, nagyon nem jó.
Több fehérje, sok zöldség, egy kis gyümölcs, kevesebb kenyér, ropi, csoki csak ritkán és minél kevesebb. Cukros lötyik helyett víz. A vajjal nincs gond, ha nem kilószámra eszi valaki, kell valamilyen természetes zsiradék, inkább az étolaj és a margarin, bolti vajkrém felejtős.
És a mozgás nagyon fontos, de ekkora súllyal nem futnék, nem tesz jót az izületeknek. Inkább tempós séta lenne jó, vagy ha ragaszkodsz a futáshoz, legyen jó cipőd és lehetőleg ne betonon fuss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!