Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mik a saját szabályaitok?

Mik a saját szabályaitok?

Figyelt kérdés
Például minden kedden és pénteken elmentek edzeni pontban 17:00-kor. Vagy hogy 12-14 között meg kell lennie az ebédnek. Vagy mindennap esztek x gr zöldséget. Stb. Ilyenekre gondolok.
2023. jún. 26. 10:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

Egy ideig szamoltam, lementem 98rol 64kilora. Csak szamolassal tudtam tartani.

Azota a sajat szabalyom hogy 70 kiloig nem osrozom magam. Minden etkezesben van feherje, rost es zoldseg hogy jollakjak. (Kiveve amikor nem es akkor sem ekezem magam, de torekszem ra).

Illetve hogy nem eszem feher lisztes pekarut, feher tesztat, cukrot. Viszont néha eszem mind. Ha a baratnommel elmegyek fankozni akkor megeszek egy fankot, de nem 5ot

2023. jún. 26. 17:17
 12/16 anonim ***** válasza:
58%

Nekem nem szabályaim vannak, mármint a szabályok előírnak valamit, akihez alkalmazkodom, nekem ez nincs.

Persze az életmódváltásom után vannak kialakult szokások, de ezeket nem szabályként írtam elő, csak nekem így kényelmes, inkább kialakult rutinnak mondanám, nem szabálynak.

Nekem úgy kényelmes, hogy: reggeli kávé, utána 4x eszem egy nap, kb 1500 kalóriát (nem számolom annyira), egészséges dolgokat fogyasztok, ilyesmi. De semmi nem dől össze, ha egy nap bepizzázok a barátokkal vagy csak 1x eszem épp.

2023. jún. 27. 16:17
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Nem szeretek heti 2-nél több pihenőnapot tartani a mozgásban. A kajaidőkre nagyon próbálok figyelni, mert ha valami csúszik, akkor már bukó a napom és össze-vissza eszek, mert nem jön ki jól.
2023. jún. 27. 16:22
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Vannak szabályok Ezek nélkül sosem tudtam volna lefogyni. Egy részük szokássá vált, már automatikus, a maradék meg maradt tudatos irányítás, szabály, mert kontroll nélkül nagyon gyorsan visszahíznék.. A fogyás mentális részébe, mint pl érzelmi evés, ételfüggőség most nem mennék bele. De a kontroll erre pont tökèletes nekem.

Ha nem figyelek tudatosan és következetesen, nincs mihez nyúlnom ha éhes vagyok, csak ennék ami épp útba esik válogatás nélkül csak mert megkívántam, akkor 3 hónap alatt 12-15kg simán feljön. Nem kell hozzá kifejezetten sok kaja sem, csak magas kalóriatartalom.

A legfontosabb szabályaim:

- kb 95/5% arányú diétás életmódot követek. 95% diéta, 5% amit megkívánok megeszem.

- szénhidrátcsökkentett étrend betegség miatt

- kalórialimit: 2100- 2400 kcal közt maradok a mindennapokban.

- havi 1 csalónap 0-24ben: ilyenkor azt eszem amit megkívánok 3000-5000kcal közt szokott kb lenni.

- heti 5x 2 óra edzés

-napi 4 étkezés : reggeli, ebéd, vacsi, nasi.

Elég komoly fogyáson vagyok túl. Most már csak súlyt tartok.

2023. jún. 27. 22:13
 15/16 anonim ***** válasza:
58%

- napi legalább 5-6 étkezés

- rendszeres időközönként ennem kell valamit

- kalóriákat nem számolok, mert egyszer már durva evészavarba csúsztam miatta, amit nem kívánok újra

- nem engedem, hogy más beleszóljon mit miért és miért akkor eszem - én testem, én döntésem

2023. jún. 28. 08:20
 16/16 anonim ***** válasza:
58%
Nekem is kell a 6 étkezés és az adott időintervallumban éhes is vagyok. Eddig 17 kg ment le a 6 étkezéssel. Persze mellette sportolok is.
2023. jún. 28. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!