Hogyan adjam le az utolsó néhány kilót?
Amíg meg nem láttam a 800 kcal-t egészen elhittem, hogy egy komoly kérdés...
Egyél normálisan. Azért zabálsz, mert a többi nap éhezel, ahelyett hogy lenne egy normális, kiegyensúlyozott, enyhe deficitetes étkezésed, ami mellé sportolsz.
Ez a 800kcal vagy el van számolva, de nagyon, vagy koplalsz, de akkor meg ne csodálkozz ha beleborítod időnként a hűtőt a szádba…
Nem tudjuk a paramétereidet, (kor, súly, magasság) de ha valós a 800 kcal, akkor semmi jó dologhoz nem fog vezetni, fasza kis hiánybetegségekhez vagy 0 immunrendszerhez…
Ha meg csak egy tipp h 7-800kcal-nál “úgyse eszek többet”, akkor vegyél egy konyhai mérleget ha nincs, és pakold rá szépen amit meg tervezel enni, ezt vezesd egy erre való alkalmazásban… kapsz majd egy számot ami nem ennyi lesz, és abból lehet tovább gondolkozni.
Jó nagy hülyeség, ha 800 kcalt eszel. Ez nem egészséges és nem élet! Előbb utóbb visssza fog ütni.
Én amúgy nagy súlyról fogytam le normálra. Évekig nem is igazán foglalkoztam kalóriákkal, jobban fókuszáltam a tápanyagokra, és azok arányára. Ezekben az években kb 2500 kcal körül ettem, majd megállt a fogyásom 67 kilónál. 1 évig tartottam is, majd némileg csökkent a kalóriabevitelem, ekkor már erre is figyeltem.
2100-2400 kcal közt vagyok, és így Az utolsó 3 kg 3 hónap alatt ment le. 64kg lettem, és ezzel elégedett vagyok. Nem is mertem álmodni arról, hogy idáig eljuthatok. Itt az út vége. Most már csak a szintentartásért diétázom😊 és persze sportolok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!