Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan adjam le az utolsó...

Hogyan adjam le az utolsó néhány kilót?

Figyelt kérdés
sziasztok! lassan 3 hónapja fogyókúrázok, több kevesebb sikerrel. most jutottam ahhoz a ponthoz két hete, hogy a célomig 2-3 kiló van csak hátra, de valahogy nem megy le. látom a gondot, az elmúlt időszakban többször nagyon bekajáltam, ebben szeretnék tippeket kérni, hogy hogyan fogjam magam vissza. az van bennem szerintem, hogy mivel ilyen közel vagyok már, csak nem lesz baj egy kis bűnözésből, de ez nem így van haha. tényleg sokat fogytam már (11-12 kilót) és világ életemben egyébként én voltam a duci lány, aki folyton eszik. ezt sikerült kicsit megváltoztatni, de nagyon szeretném ha lemenne az az utolsó pár kiló!

2023. jún. 25. 11:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Amíg meg nem láttam a 800 kcal-t egészen elhittem, hogy egy komoly kérdés...

Egyél normálisan. Azért zabálsz, mert a többi nap éhezel, ahelyett hogy lenne egy normális, kiegyensúlyozott, enyhe deficitetes étkezésed, ami mellé sportolsz.

2023. jún. 25. 13:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a 800kcal vagy el van számolva, de nagyon, vagy koplalsz, de akkor meg ne csodálkozz ha beleborítod időnként a hűtőt a szádba…

Nem tudjuk a paramétereidet, (kor, súly, magasság) de ha valós a 800 kcal, akkor semmi jó dologhoz nem fog vezetni, fasza kis hiánybetegségekhez vagy 0 immunrendszerhez…

Ha meg csak egy tipp h 7-800kcal-nál “úgyse eszek többet”, akkor vegyél egy konyhai mérleget ha nincs, és pakold rá szépen amit meg tervezel enni, ezt vezesd egy erre való alkalmazásban… kapsz majd egy számot ami nem ennyi lesz, és abból lehet tovább gondolkozni.

2023. jún. 25. 15:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Jó nagy hülyeség, ha 800 kcalt eszel. Ez nem egészséges és nem élet! Előbb utóbb visssza fog ütni.

Én amúgy nagy súlyról fogytam le normálra. Évekig nem is igazán foglalkoztam kalóriákkal, jobban fókuszáltam a tápanyagokra, és azok arányára. Ezekben az években kb 2500 kcal körül ettem, majd megállt a fogyásom 67 kilónál. 1 évig tartottam is, majd némileg csökkent a kalóriabevitelem, ekkor már erre is figyeltem.

2100-2400 kcal közt vagyok, és így Az utolsó 3 kg 3 hónap alatt ment le. 64kg lettem, és ezzel elégedett vagyok. Nem is mertem álmodni arról, hogy idáig eljuthatok. Itt az út vége. Most már csak a szintentartásért diétázom😊 és persze sportolok is.

2023. jún. 25. 22:19
 14/14 anonim válasza:
Egyszerűen csak kérdezd meg magadtól,hogy szükséged van-e arra amit meg akarsz enni. Ha tényleg kívánsz egy csomag ropit,edd meg mert lehet hogy kell a só a szervezetednek. Így van ez az édessel is,de pl egy -egy db bonbon után figyeld meg kell-e még.Igyál sok vizet,egyrészt hidratál,másrészt eltelít.Egyszeru dolgok és nem tiltanak,nem lesznek bűnözések csak szükséglet kielégítés és ide az érzelmi szükségletek nem tartoznak.pl szomorú vagyok muszáj ennem egy doboz fagylaltot.Itt ugye igazából nem a fagyira van szükség,hanem beszélgetésre,ölelésre,sétára.DE fontos hogy ŐSZINTE légy magaddal.
2023. jún. 26. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!