Egyedül maradtam. A működésképtelen párkapcsolat viszont elvette az utolsó néhány fiatalabb hónapomat. Mit tegyek? Van kedve valakinek ismerkedni velem? Válaszokat privátban kérek. 44/N
2. Őszintén a szexről csoport. Polly Lilli csoportja. Nem erre van kitalálva, de szerintem ott körbe tudnál kérdezni ezzel kapcsolatban, mindenképp.
Csak ajánlani tudom. :)
Haza?
Akkor legalább várost mondjál, ahol laksz.
Köszönöm szépen a tippet.
Az illető a fővárosban lakik, én pedig az agglomerációban, és ingázom.
Azért Pesten annyira nem nehéz társat keríteni.
Mit szeretnél elérni?
Szerintem tegyél ki ide egy képet, esetleg arc nélkül.
A férfiak nagyon vizuálisak, kép nélkül nem sokat tudnak kezdeni bárkivel.
Mit tegyél? Először is vállalj felelősséget. Nem a működésképtelen kapcsolat vette el az utolsó fiatal honapjaid, hanem te adtad oda. Óriási különbség. Ha felelősséget vállalsz az életedért, akkor te fogod irányítani.
De a kérdésre visszatérve. Nem írtad mik a céljaid. 44 évesen miért gondolod, hogy elvesztek az utolsó fiatal honapjaid. Én 40 évesen váltottam országot, tanultam új agymenés (nem szokványos angol, német) nyelvet, itt ismertem meg a feleségem. Őrült nagy munka, de szuper volt. 44 évesen indult el felfelé a cégem és veszek ki nagyobb profitokat. KB most tervezzük, hogy veszünk egy farmot. Elhatároztam, hogy ezt a nyelvet is tökéletesre fejlesztem. Csak azt akarom megvilágítani, hogy 44 évesen is annyi lehetőség van. Persze fel kell emelni a valagunkat, persze be kell egy időre kényelmetlen, félelmetes döntéseket is vállalni, ami után semmi garancia nincs. De szerencsére kifogást is lehet gyártani és maradhat minden a régiben, csak én azt látom inkább az a lista fog bővülni, amit jajj de kár, hogy nem léptem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!