Hogyan adjam le az utolsó néhány kilót?
Huh, elég nehéz volt értelmezni a kérdésed... Ehhez kapcsolódóan, kérlek, próbálj meg tagoltabban, nyelvhelyességben kicsit precízebben fogalmazni.
Ami közvetlen a kérdésed illeti:
Mi az, ami eddig motivált? Nem elég elérni a célt, azt tartani is tudni kell majd. Nem lesz mindennek vége, ha eléred a kívánt súlyt. Javasolt önkontrollt tanúsítani, ami a célsúly után is megmarad. Jobban tervezd meg az étrended, a mozgásod, a bioritmusod, a stresszkezelésed, az esetleges káros szokásaid.
Én - hozzád hasonlóan - fogytam, de nagyon kemény önkontroll miatt. 6 hónap alatt -14kg, de nem komplalással, csak önmegtartóztatással.
Minél kiterjedtebb a viselkedésed, működésed, annál átfogóbb lesz az eredmény is.
oh, sajnálom, nem vettem észre, hogy ilyen érthetetlen:((
eddig is és most is a cél elérése motivált, amit nyilvánvalóan tartani tervezek. az önkontrollom alapvetően erős, csak van, hogy kicsit gyengül és olyankor eleresztem magam és sokat eszem.
neked hogy sikerült az önkontrollt tartani végig? a súlyodat tudod tartani most?
1. vagyok
Nekem fázisokra van osztva a küldetés.
Az első fázis a célsúly elérése. Én is kb 2-3kg-ra vagyok tőle. Az üteme lelassult, ami természetes, hogy a sok feleslegeből könnyebben mennek le a kgk és a cm-ek, semmint amikor már a fele lement.
Nem okozott sosem különösebb gondot a kontroll fenntartása... A bűnözés nekem is megvolt, de nálam napi költségvetés volt/van érvényben, hogy egy nap X forintot költhetek ételre, így vagy úgy. Ha kilépek ebből, az egész anyagi terv megbomlik, szóval nem okozott gondot tartani.
Jelenleg stabilan tartom magam fél-1 kg-os intervallumban...
Mint írtam, utaltam rá, nem csak az evéssel kell foglalkoznod, hanem a bioritmussal, stresszkezeléssel, káros szokásokkal és a mozgással is. Azt erősítsd, ami a leggyengébb...
köszi a válaszokat!
5. a napi kalóriabevitelem nagyon alacsony, max 700-800 kcal. próbáltam emelni, csökkenteni, de igazából nem is bírok már ennél többet enni alpesetben, csak megesik, hogy nagyon megéhezem
"Az elmúlt időszakban többször nagyon bekajáltam"
"Nem is bírok már ennél többet enni"
Lol.
Tipikus tini agyatlan fogyókúra, lekoplalsz ilyen barom 800 kalóriákkal, majd bezabálsz, mert a tested nem tudod átbszni, hogy ez elég. Aztán max eléred a súlyod, jajdejó, mostmár lehet rendesen enni, +15 kiló. És kezdődik előről. Taps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!