Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyák hogy tudtatok az utolsó...

Anyák hogy tudtatok az utolsó néhány hétben aludni ?

Figyelt kérdés
Szóval már csak 2 hét a szülésig és nem tudok sehogy feküdni sehogy se kényelmes.

2023. ápr. 7. 22:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatós párnával félig ülve
2023. ápr. 7. 22:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Nem volt sehogy se kényelmes. Százszor felébredtem, százszor pisiltem. Fájt minden mindenhogy. Levegőt is alig kaptam. Olyan bálna hangulatom volt. De a szopipárna kicsit segített. Azt próbáltam magam alá gyömöszölni.
2023. ápr. 7. 22:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap éjjel átaludtam egy teljes éjszakát, jópár hete nem volt ilyen :D

Persze nem olyan kényelmes már meg a reflux és az állandó pisilés se éppen kellemes, de nem panaszkodom, általában 2-nél többször nem kelek fel éjszaka.

Picit lejjebb került a hasam, nem nyomja a bordámat annyira, ezt is nagyon értékelem.

37+3 ma szóval van még idő :D

Szoptatós párnám nekem is van, szeretem, de azzal se olyan kényelmes már, mint mondjuk 10 hete..

2023. ápr. 7. 22:22
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Ez alkati kérdés, mindkét terhességem végén is nagyon jól aludtam. Általában egyszer ki kell mennem hajnalban pisilni egyszer, de azon kívül nem szoktam felébredni. Nagyon jó alvó vagyok. Oldalt fekszem, a felső lábam a szoptatós párnán. Most még vsak 25 hetes vagyok, de most is jól alszom szerencsére.
2023. ápr. 7. 22:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én az egész terhesség alatt nagyon jól aludtam. Éjjel a második közepétől egyszer mindig kimentem pisilni, de megszoktam ezt is.

A szülés előtti hetekben az elalvásnál volt rossz, mert mindig akkor rugdosott a baba sokáig. Az nagyon kellemetlen volt, fájt is, azt hittem nem fog hagyni aludni, de szerencsére mindig elaludt a végén.

Nekem az oldalt fekvés, és párna a térdeim között jól esett. A hasamhoz bármi hozzáért az zavart.

Kitartás, már nemsokára jobb lesz!

2023. ápr. 7. 22:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Elsőbgyereknél jobban aludtam mint valaha. Még a vajudás közben is aludtam perceket.

Viszont 2.terhességem vége a nyárra esett. Szeptember végén szültem. Na ott úgy júniustól úgy aludtam, hogy sehogy. Melegem volt, izzadtam, sehogy nem volt kényelmes.

Utolsó hetekben nem tudtam háton feküdni mert szédültem. A balolaamon fekve görcsölt kezem-lában. Jobb oldalt fekve feljőtt a savam. Pokol volt.

Sok éjszakát a fotelben töltöttem félig ülve, a ventilátort magamra irányítva.

2023. ápr. 8. 08:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem az vált be, hogy az egyik nagy puha párnámat ketté gyűrtem és ráhasaltam pucsítva.

Úgy hasaltam rá, hogy a párna a nagy része hasam fölött volt, a mellkasom környékén, a hasam ugye "lógott"de valamennyi része azért a párnán is volt.

A fejem alá vagy jól esett egy kisebb parna vagy nem.

De alapjában így egész jókat aludtam, a lábam sem zsibbadt el annyira, szóval nekem utolsó pillanatig jól esett ez a pucsító/kutyapóz elhelyezkedés. Kivéve amikor néha beütött a reflux. Mert akkor semmi nem volt jó.

2023. ápr. 8. 09:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Sehogy. Aludtam amennyit tudtam és napközben is sokszor ledőltem. Nekem 38+ héttől nem ment az alvás/fekvés/ülés/semmi. (41+1-en született meg a kislányom)

Időszakosan előtte is voltak nem alvós napok/hetek. Amióta megszületett meg csak az van. :D

2023. ápr. 8. 12:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Én most töltöm a 36. hetet de gyakorlatilag már egy másfél hete nem bírok rendesen aludni sajnos a vizesedes miatt minden éjjel felkelek arra hogy lezsibbad a karom hol az egyik hol a másik kattog a csuklóm.... Szörnyen rossz. És nekem még azért van hátra. De nem túl kényelmes. Igyekszem napközben is pihenni ezzel enyhítem. Nekem ez az első terhességem így nincs összehasonlítási alapom sem.
2023. ápr. 8. 12:32
 10/11 A kérdező kommentje:
#5 köszönöm, bevált a tanácsod csak 2 keltem fel pisilni de nyugodtan aludtam 😇
2023. ápr. 8. 13:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!