Sport, Hogy szeditek rá magatokat?
Szia!
Ez egy tipp: vegyél egy kisebb pólót,nadrágot...valamit
és tűzd ki célul hogy bele fogsz fogyni.Vagy a másik hogy az egészségedért harcolsz,és ott nincs olyan hogy nincs kedvem,meg...,jobban fogod magad érezni,ha egy hét után nem is ,2-3 hónap múlva,biztos.Halgass közbe zenét,vagy mégjobb ha "beszervezel valakit",akkor ösztönzitek egymást. Érj el sikereket(mindegy mekkorát),kezd kicsivel és fokozatosan növeld a "tempót".Döntsd el mit akarsz!Ez az alapja mindennek:)nem energia ital kell...edzés.
és egy jótanács a végére...kerüld az olyan dolgokat amik könnyen azaz munka nélkül lefogyasztanak!!Ezek csak elveszik a kedved a sporttól.
Sok sikert;-)
Én is próbálom magam rávenni, csak soha nem voltam valami sportolós típus, pedig tudom, hogy kellene. Csak ha ébren van a gyerkőc, akkor nem tudok mondjuk dvd-re tornázni, ha meg alszik, akkor egyrészt ebédidő van, másrészt meg késő este és hullafáradt vagyok. Engem pl. biztosan motiválna, ha másokkal tornáznék, futnék stb., csak megfelelő társ kell hozzá.
Utolsónak: 80 éves elhízott szerintem nagyon-nagyon kevés lehet. A túlsúlyt nem bírja addig elviselni a szív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!