Hogy tudtok mindent enni úgy, hogy jól is lakjatok és fogyjatok?
Figyelt kérdés
Én utálom a natúr csirkét, ez a mindenhez zöldséget enni dolgot sem tudom tartani, de a gyors felszívódású szénhidrátoktól meg hamar éhes leszek, meg nem is lehet nagy mennyiséget enni a kedvenceimből. Fogytam már egyszer úgy, hogy natúr csirke + párolt zöldség volt kb minden ebédem és jól meg is utáltam, szerintem már soha nem fogok ilyet enni. Akkor még amit ettem az rántotta volt meg túrókrém, esetleg valamilyen zöldséges paradicsomszószos bulguros/kuszkuszos étel. Zabkásától azonnal éhes leszek hiába van benne fehérjepor vagy mogyoróvaj esetleg mindkettő.
Félek, hogy vagy nem finom ételeket eszem és ezt abba is hagyom hamar, vagy finomakat eszem csak keveset de akkor meg rosszul leszek.
Ki hogy csinálja?
2023. jún. 19. 11:45
11/14 anonim válasza:
Én tudom! Mivel én us így csinálom. Bezabálsz mindenféle finom kaját és utána elfelejted az egészet, vagyis elhiteted önmagaddal, hogy igazából meg sem etted. Nekem bevált évek óta így csinálom.
12/14 anonim válasza:
Eszek, amit megkívánok tészta, pizza, sertés, etc, kalóriakereten belül és mozgok. Nem naponta, de mondjuk minden másnap.
13/14 NTBS válasza:
Ha többet mozogsz többet ehetsz.
14/14 anonim válasza:
Eleve magas a BMR-em. A kalória kalkulátorok általában 2000-2200 közé teszik, és az aktivitási szintem mellé 2800-3000 kalória közé teszik a súlytartáshoz szükséges mennyiséget. A tapasztalatom szerint viszint ezzel kb 500 kalóriával alábecsülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!