Tényleg nagy a hasam? 24/L (képekkel)
Tegnap egy kissé kellemetlen szituációba kerültem. Egy rendezvényen jártam, ahol összefutottam egy régi ismerőssel, aki gratuált nekem a babához, én meg enyhén meglepődve mondtam neki, hogy sajnos az kizárt, hogy per pillanat terhes vagyok. Egy ideig eléggé kínos volt, de aztán elvicceltük a dolgot, hogy csak "foodbabym" van, így végül nem maradtak bennem negatív érzések ezzel kapcsolatban, később már nem is foglalkoztam a dologgal. Azt tudni kell, hogy egy (a képeken is látható), feszülősebb ruha volt rajtam.
Viszont reggel csak elkezdett foglalkoztatni az eset, úgyhogy megnéztem, hogy mit is láthatott tegnap az az ismerős. A tükör előtt konstatáltam, hogy ez bizony nagy, legalább is nagyobb, mint volt. Ráadásul reggel a fotók üres hassal készültek, tehát tegnap jócskán megtelve tényleg egy terhes kismamával vetekedhetett.
Mit gondoltok, ez már tényleg nagy, vagy megfelelő öltözködéssel elrejthető?
Egyáltalán nem nagy a hasad. Teljesen rendben van. Én személy szerint ennyitől még semmiképp nem nézőméket terhesnek.
Egyeseknek úgy látszik az anorexiás alkat a normális, ha attól nagyobb akkor meg vagy terhes az illető vagy dagadt. Ne hallgass rájuk.
nem néznélek*
Bocs, autokorrekt. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!