Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg nagy a hasam? 24/L...

Tényleg nagy a hasam? 24/L (képekkel)

Figyelt kérdés

[link]

Tegnap egy kissé kellemetlen szituációba kerültem. Egy rendezvényen jártam, ahol összefutottam egy régi ismerőssel, aki gratuált nekem a babához, én meg enyhén meglepődve mondtam neki, hogy sajnos az kizárt, hogy per pillanat terhes vagyok. Egy ideig eléggé kínos volt, de aztán elvicceltük a dolgot, hogy csak "foodbabym" van, így végül nem maradtak bennem negatív érzések ezzel kapcsolatban, később már nem is foglalkoztam a dologgal. Azt tudni kell, hogy egy (a képeken is látható), feszülősebb ruha volt rajtam.

Viszont reggel csak elkezdett foglalkoztatni az eset, úgyhogy megnéztem, hogy mit is láthatott tegnap az az ismerős. A tükör előtt konstatáltam, hogy ez bizony nagy, legalább is nagyobb, mint volt. Ráadásul reggel a fotók üres hassal készültek, tehát tegnap jócskán megtelve tényleg egy terhes kismamával vetekedhetett.

Mit gondoltok, ez már tényleg nagy, vagy megfelelő öltözködéssel elrejthető?

2023. jún. 9. 11:06
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
24%
Hat elég dagadt vagy, mintha terhes lennél, vagy lehet csak fel vagy puffadva a képeken. Fogynod kéne
2023. jún. 9. 12:40
 12/50 anonim ***** válasza:
24%
Tényleg úgy nézel ki, mint aki 4-5 hónapos terhes. De az is látszik, hogy amúgy nem vagy kövér, csak gondolom nem sportolsz semmit, rossz a tartásod, gyengék a core izmaid.
2023. jún. 9. 12:46
 13/50 anonim ***** válasza:
25%
Gratulálok a babához!Lány lesz, úgy tűnik!👍
2023. jún. 9. 12:54
 14/50 anonim ***** válasza:
23%
A frankfurti leves vacsorára nem volt jó ötlet.
2023. jún. 9. 13:03
 15/50 anonim ***** válasza:
26%
Én is terhesnek néznélek… ekkora hassal meg minek szűk ruha?
2023. jún. 9. 13:10
 16/50 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt ekkora a hasam, én is csak most realizáltam, hogy az elmúlt hetekben megnőtt. A ruha meg nem egész nap volt rajtam, napközben vettem fel, így reggel nem tudtam lecsekkolni, hogy áll. Általában bővebb szabású ruhákat hordok, azokban nem látszott a hízás.
2023. jún. 9. 13:32
 17/50 anonim ***** válasza:
45%

Egyáltalán nem nagy a hasad. Teljesen rendben van. Én személy szerint ennyitől még semmiképp nem nézőméket terhesnek.

Egyeseknek úgy látszik az anorexiás alkat a normális, ha attól nagyobb akkor meg vagy terhes az illető vagy dagadt. Ne hallgass rájuk.

2023. jún. 9. 14:54
 18/50 anonim ***** válasza:
34%

nem néznélek*

Bocs, autokorrekt. :D

2023. jún. 9. 14:55
 19/50 anonim ***** válasza:
70%
Nekem meggyőződésem hogy ez egy terhes nő aki csak trollkodik
2023. jún. 9. 15:24
 20/50 anonim ***** válasza:
89%
Tényleg van egy kis pocid, de nem vészes. A kérdés az, hogy puffadásról, vagy tényleges hízásról van szó. Mindkettő kezelhető. Ha puffadás, akkor érdemes odafigyelni, mi váltja ki, van-e esetleg étel érzékenységed, allergiád. Ha hízás, akkor enyhe deficit, nem kell semmi drasztikus. A tartásodon a törzsizmok erősítésével sokat segíthetsz.
2023. jún. 9. 15:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!