Az utóbbi időben elszaladt velem a ló evés tekintetében, és ennek sajnos meg is látszik az eredménye. Korábban egészen izmos voltam, most viszont a hasamon és a combomon is jócskán látszik a változás. Hiába edzettem ugyanúgy, már nem volt elég a megevett adagok mellé. Nemrég voltam vérvizsgálaton, az alapján minden rendben van.
Szerintetek hány kiló lehetek most? (169 cm vagyok)
az izom nem nehezebb mint a zsír, miért írja ezt mindenki mindenhova
2023. jún. 3. 00:28
32/41 anonim válasza:
Ez most komoly???
2023-ban olyan fotót készítesz magadról mint az 1945-ös kamuUFO-észlelésekkor?
2023. jún. 5. 14:43
33/41 anonim válasza:
látom az ezt mindenhova odaírók kifejezték a véleményüket a lepontozással :D :D
rendben, higgyétek akkor ezt - a vas is nehezebb, mint a libatoll :D
31-es voltam - remélem a gyakorin kívüli világban az emberek néha használják az agyukat is
2023. jún. 5. 18:49
34/41 anonim válasza:
31,33: 1 kg vas és 1 kg libatoll az ugyanolyan nehéz. Viszont ha két egyforma méretű edényt megtöltünk vassal illetve libatollal, akkor amelyikben a vas van, az nehezebb lesz. Ez alapján, ha 2 ember centikben körbemérve teljesen egyforma, de az egyiknek magasabb a testzsír százaléka és alacsonyabb az izom aránya, akkor alatta mutat kevesebbet a mérleg.
2023. jún. 5. 21:31
35/41 anonim válasza:
Kérdező, áruld már el, hány kiló vagy, az emberek szeretik tudni, mennyire tippelnel jól. Több tipp már úgyse nagyon várható, ilyenkor már csak egymás szapulása megy a hozzászólásokban.
2023. jún. 5. 21:33
36/41 anonim válasza:
34. Tehát akkor azt akarjuk mondani, hogy az izom sűrűbb/tömörebb mint a zsír? Akkor miért nem azt írjuk eleve. Mert az "izom nehezebb mint a zsír" egy pongyola, semmitmondó kijelentés. Csak ennyit akartam mondani, mert már komolyan kiakadok, hogy mindenki csak ennyit tud az egészről.
2023. jún. 5. 22:06
37/41 anonim válasza:
36 így van, de ez a pongyola kifejezés terjedt el. Ebből könnyebben megérti az átlag ember talán, nem kell annyit magyarázni.
Azt is mondják, hogy ég a zsír, pedig csak oxidálódik. Akkor ég, ha túl közel állunk háttal a tűznek és kigyullad a hátsónk.
2023. jún. 5. 22:12
38/41 anonim válasza:
37. :D Na jó, ok, lenyugodtam most ettől az égéstől, megnevettettél, kösz. Hosszú nap volt. :D
2023. jún. 5. 22:15
39/41 anonim válasza:
Csak arra kivi h kövér-e
2023. jún. 6. 00:45
40/41 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, aki értelmesen tudott válaszolni (nem, nem vagyok terhes :D), 68 kg vagyok jelenleg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!