Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 kiló fogyás után maradt...

12 kiló fogyás után maradt úszógumit hogyan dolgozzam le?

Figyelt kérdés

2 és fél hónapnyi szigorúan vett életmódváltás, diéta és kevéske edzés után sikerült 12 kilót leadni. A kezdeti körte felsőtestből jócskát csökkent vizuálisan is nézve, mindenhol kisebb lettem, viszont arányaiban megvan még a körte forma. Deréktájban körben van egy sáv ahol vastagabb vagyok, ezt hogyan lehetne a leghatékonyabban eltüntetni?

A kalóriákon már nem tudok szorítani, mert így is napi 800-900-al kevesebbet fogyasztok, a bőr nyúlásra pedig halkollagént szedek. De kellene valami jó tipp, amivel esztétikusabb lehetne a deréktájékom.

39/férfi

2023. márc. 31. 13:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
A kevéske edzés lesz a ludas. Sokkal több kell, hidd el. Tapasztalat.
2023. márc. 31. 13:46
 2/20 A kérdező kommentje:
De nem az az elfogadott nézet, hogy kalória deficittől tünnek el a zsírpárnák? Több, mint 2 hónapja napi 1000 kalórián élek. Vagy tartsam ezt és szépen lemegy majd onnan is? Az arcom, mellkasom és a has felső része már tök jó.
2023. márc. 31. 13:52
 3/20 anonim ***** válasza:
57%
Ha én úgy csináltam volna az egészet, ahogyan legtöbben itt tanácsolták másoknak, vagy máshol olvastam, akkor még mindig 100+ kilós lennék. :-D Sosem érdekelt, mit makognak ilyen név nélküli emberek, meg YouTube sztárok és társaik.
2023. márc. 31. 13:55
 4/20 NTBS ***** válasza:
22%
Alakformáló gyakorlatok.
2023. márc. 31. 16:10
 5/20 anonim ***** válasza:
75%
Napi ezer kalória egy ketéves gyerek szintje. Vajon miért nézel ki szrul, 40éves pasiként?
2023. márc. 31. 16:56
 6/20 anonim ***** válasza:
31%

Semmit, aki ilyen alkat, annak megmarad, meg mondjuk 2,5 hónap alatt 12 kg az rengeteg, még jó, hogy nem bírja a bőr az ütemet tartani.

Én 8 hónap alatt fogytam 12 kilót, semmi lógó bőr nem maradt vissza, ugyanis volt ideje alkalmazkodni a fogyásomhoz.

2023. márc. 31. 17:38
 7/20 anonim ***** válasza:
60%
Ó, és azt ne feledjük, hogy ezt úgy visszahízod, mint a franc, tekintve, hogy koplalsz :D
2023. márc. 31. 17:39
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

"Több, mint 2 hónapja napi 1000 kalórián élek."

Ne keresd tovább, megvan miért nézel ki sz*rul.. :D Az nem minden, hogy a mérleg szerint lemegy a súlyod. Ez lehet izom is. Sőt, 100%, hogy napi 1000 kalóriával több izmot adtál le, mint zsírt. Semmi szükség ilyen drasztikus megvonásokra.

Alapanyagcsere alatt egyébként sem szabad enni, ez aranyszabály..

És valóban, hiába a 12kg, ebből 6kg minimum vissza fog jönni, amint abbahagyod a csoda diétádat.. Merthogy ezt az 1000 kalóriát nem lehet tartani bármiféle egészségügyi gond nélkül huzamosabb ideig.

2023. márc. 31. 20:34
 9/20 anonim ***** válasza:
79%
14 éves tinip.csáknak szokott ennyi esze lenni, hogy lekoplalnak 1000 kalórián aztán uccu kórház vagy kizabálni a hűtőt.
2023. márc. 31. 21:50
 10/20 anonim ***** válasza:
1000? 😳 Feleli a tested az izmaid is. Agynak meg hormonoknak se hiszem h jo. Pont h gyurni kene, az izom ad format es am minel tobb rajtad az izom annal tobbet egetsz alapjaraton is.
2023. ápr. 1. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!