Eltűnt illetve eltűnik az izmom?
21 éves lány vagyok, pár hónapja lebetegedtem és azóta alig tudok enni, 200 kcal illetve 350 között mozogtam, mostanra már sikerült elérnem a napi 700-at. De eközben az izmaim eltűntek, puhább lettem...háj van rajtam, izom alig. 90 kiló voltam, tehát a változás látszik, de az izmaim kárára.
Valamit tudok tenni, hogy amíg normalizálódik az étkezésem addig inkább zsírból veszítsek? Mondjuk ha sok fehérjét eszem? tojás, hús ilyenek? Illetve heti 1x biciklizek pár órát, a többi nap tornázok otthon általában ( nem sokat, 50 guggolás kb) , de igyekszem ezeken is emelni. Így valami lehet?
Segítsetek :( nagyon löttyedt vagyok. ble.
Köszi előre is.
Nem tudom milyen betegséged van,de amíg ez azzal jár,hogy nem tudsz többet enni,akkor mindenképp fogsz izmot veszíteni . Napi 700 kalória túl kevés,hogy ilyen "luxust" tartson fent a szervezet mint nagy izomtömeg . 50 guggolás az semmire nem elég,de ilyen éhezés mellett nem is csodálom,hogy ennyire futja .
Szerintem ne ezzel foglalkozz most,hanem azzal ,hogy gyógyulj meg,ha kell menjél másik orvoshoz .milyen problémád van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!