12 kiló fogyás után maradt úszógumit hogyan dolgozzam le?
2 és fél hónapnyi szigorúan vett életmódváltás, diéta és kevéske edzés után sikerült 12 kilót leadni. A kezdeti körte felsőtestből jócskát csökkent vizuálisan is nézve, mindenhol kisebb lettem, viszont arányaiban megvan még a körte forma. Deréktájban körben van egy sáv ahol vastagabb vagyok, ezt hogyan lehetne a leghatékonyabban eltüntetni?
A kalóriákon már nem tudok szorítani, mert így is napi 800-900-al kevesebbet fogyasztok, a bőr nyúlásra pedig halkollagént szedek. De kellene valami jó tipp, amivel esztétikusabb lehetne a deréktájékom.
39/férfi
Amúgy pedig most a napi 1000 kalóriától sokkal jobban érzem magam, mint előtte, frissebb vagyok. Régebben reggeltől este 8-ig gép előtt dolgoztam, utána gyerekekkel játék...
Egész nap semmit nem ettem, csak este 10-11-kor amikor leültem a tv elé egy valag kajával, kolbász, spagetti, pizza, fél kiló kenyér...
Most teljesen életmódot váltottam, nulla cukor, nulla fehér lisztes dolgok, nulla zsíros dologok, teljesen el vagyok az 1000 kalóriával.
Mennyire kell butának lenni ahhoz, hogy megmagyarázd, hogy neked 85 kilós férfiként 40 évesen elég az 1000 kalória?
Rád nem hat a biológia, értjük... te friss vagy a koplalástól 🤦♀️
Én 168 centis és 54 kilós nő vagyok, de 1000 kcaltól meghalnék.
NEKEM 1800 körüli a bevitelem, bakter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!