Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van úszógumim?

Miért van úszógumim?

Figyelt kérdés

Lefogytam 62 kilóról 55 kilóra de még mindig úszógumi van a csípőm körül.

173 cm nő vagyok, szóval szerintem az arányok nem rosszak

Ennél kevesebb már nem akarok lenni mert amúgy mindenhol máshol már kórosan sovány vagyok

Az arcom be van esve, a bordáim kilátszódnak de mégis úszógumim van :(

Ez hogy lehetséges?

Iszonyú elkeserítő, emiatt nem is szeretek már tükörbe nézni, nem tetszik amit látok

Borzasztó aránytalan a testem

Mit kellene tennem, hogy eltűnjön?

2022. jún. 12. 09:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
Álljál neki edzeni keményen, hasazzál sokat.
2022. jún. 12. 09:53
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
Menj el pszichológushoz. Nem a csípőddel van gond, hanem a fejedben.
2022. jún. 12. 09:53
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Tudom mire gondolsz, ezzel én is küzdök. Amit elmondhatok, hogy ahogy egyre lejjebb megy a súlyod, úgy ez is egyre csökkenni fog. Nem hiszem, hogy lehetne ezt targettálni, spot-renduce nincsen.

Egyébként sok embernek van, de pl. az Instagrammon is ez a folyton kitekert, terpesz-állásos pózok miatt kevésbé tűnik evidensnek.

Az egyébként, hogy ott gyűlik fel a zsír hormonális okok miatt van, az ösztrogén játszik benne szerepet.

2022. jún. 12. 10:04
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
3: szerintem egy nyilvánvalóan testképzavaros, anorexiaközeli embert nem kellene további fogyásra biztatni.
2022. jún. 12. 10:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amit te látsz úszóguminak, az nem is úszógumi, hanem szimplán olyan egy emberi test. Ilyen súllyal nem hiszem, hogy bárhol lenne úszógumid, mert nagyon sovány vagy, amit te is látsz. Szerintem hízz pár kilót, mert ahogy te is mondtad, beesett az arcod, a bordáid kilátszanak.
2022. jún. 12. 11:36
 6/11 A kérdező kommentje:

Csak azért gondolom, hogy úszógumi mert pl. Reggel mikor felkelek szép lapos a hasam és ez a bizonyos úszógumi is sokkal kevésbé látszik

Aztán megiszom a reggeli kávémat, még csak nem is eszek mellé semmit és egyből úgymond “kiugrik”

De ugyan ez van akkor is ha mondjuk pár napig alig eszem, akkor is kevésbé látszik

2022. jún. 12. 11:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Jah, hogy te vagy a puffadós, aki visszajár. Vizsgáltasd meg magad glutén és laktózérzékenységre.
2022. jún. 12. 11:45
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Az nem úszógumi! Annyira vékony vagy, hogy meglátszik, ha eszel, iszol valamit. Reggel azért nincs, mert üres a gyomrod.
2022. jún. 12. 12:01
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Eddz inkább és szedj magadra pár kilót, ez elég kevés, tovább semmiképp se fogyj. Én se hinném, hogy ilyen súly mellé bárhol felesleg lenne rajtad (esetleg onnan kevesebbet fogytál, és ott normális, a többi helyen pedig túl sovány vagy - ez csak egy tipp). Mutatsz magadról képet, hogy lássuk, mit értesz úszógumi alatt?
2022. jún. 12. 12:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom szelesebb a csipod, de el kell,hogy keseritselek, csontbol nem lehet fogyni, ez genetika.

Igy is eleg vekony lehetsz, kerj segitseget szakembertol,mert a fejedben rendet kene tenni.

2022. jún. 12. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!