Ha szerelmess vagyok és csak úszógumim van miért nem onnam fogyok?
Figyelt kérdés
Szerelmes lettem és elkezdtem fogyni. De a lábam és a karom esett össze, holott ott nem volt felesleg. A derekamon viszont igen. Most jó hülyén nézek ki. Hogy tudom a továbbiakban normális irányba terelni a fogyást? Még nem jöttünk össze, csak kialakulóban van, szóval még fogok fogyni.2021. febr. 12. 17:29
1/24 anonim válasza:
Az összefüggést nem egészen értem.
3/24 anonim válasza:
Nem tudod irányítani a fogyást, majd visszahízod, ha összejöttök, és boldog leszel.. Ennyi ésszel remélem nem vagy felnőtt!
4/24 anonim válasza:
bárcsak én fogynék a szerelem érzéstől, bár azt hiszem elfogynék mert sosem sikerül összejönni senkivel
5/24 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérek!
2021. febr. 12. 18:12
6/24 anonim válasza:
#5 Hülye a kérdés!
Egyél rendesen, akkor nem lesz probléma.
7/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat basz.dmeg hogy nem értek hozzá. Továbbra is várom a normális választ.
2021. febr. 12. 18:25
8/24 anonim válasza:
Majd visszahízod, amint beteljesült e frenetikus érzés. 😀
9/24 anonim válasza:
Nem fogsz normális választ kapni, mert eleve a kérdésednek nincs értelme.
10/24 A kérdező kommentje:
Jó, de miért gondoljátok hogy nincs?
Az a kérdésem, hogy miért nem onnan fogyok ahol zsírréteg van? Hogy tudom arra irányítani?
2021. febr. 12. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!