Ha szerelmess vagyok és csak úszógumim van miért nem onnam fogyok?
Figyelt kérdés
Szerelmes lettem és elkezdtem fogyni. De a lábam és a karom esett össze, holott ott nem volt felesleg. A derekamon viszont igen. Most jó hülyén nézek ki. Hogy tudom a továbbiakban normális irányba terelni a fogyást? Még nem jöttünk össze, csak kialakulóban van, szóval még fogok fogyni.2021. febr. 12. 17:29
11/24 anonim válasza:
Na jó, én megpróbálom a kérdés használható részét megragadni, szóval ha a derekadról szeretnél fogyni, akkor csinálj arra irányuló edzésekete
a szerelemtől nem fogsz fogyni sajni:(
12/24 anonim válasza:
Sehogy. Nem létezik célzott fogyás. Egyél rendesen, akkor a végtagjaid se tűnnek el.
13/24 A kérdező kommentje:
De akkor mi lehet az oka annak hogy nem a zsírrétegről megy le a cucc, hanem onnan ahonnan nem kéne?
2021. febr. 12. 18:40
14/24 anonim válasza:
Az az oka, hogy az izomból hatékonyabban állít elő a szervezeted energiát. Ha az izmot nem használod, akkor le is épül.
Te most alig eszel, nem edzzel, ne így akarj fogyni.
15/24 anonim válasza:
Azért mert fogyáskor a szervezet elöször az izmot bontja, és csak utána a zsírt.
16/24 anonim válasza:
Alkati dolog, hogy honnan fogysz. Én pl. mellről fogyok legelőször pedig kicsi melleim vannak aztán csípő, kar, láb és a legvégén fogyok csak onnan, ahol a legtöbb felesleg van, hát és has. Egy kevés felesleg biztosan neked is volt a lábadon és a karodon is.
17/24 A kérdező kommentje:
Akkor ha most brutál edzésbe kezdek, akkor megmentem a többit ahonnan nem kéne fogynom és derékról fogok? Köszönöm!
2021. febr. 12. 18:58
18/24 A kérdező kommentje:
Bár mondjuk már annyira nincs is honnan fogynom csak onnét...
2021. febr. 12. 18:59
19/24 anonim válasza:
Majd ha kiszeretsz a pasiból, akkor fogsz fogyni az úszógumidból. 🤦♀️
20/24 anonim válasza:
Szóval válaszolj légyszives a kérdésre, hogy mi köze a szerelemnek a fogyásodhoz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!