Ha rendszeresen erősítő edzéseket végzek, akkor amit a mérleg mutat, az nem releváns?
Figyelt kérdés
173 cm magas vagyok 67 kiló férfi. Mióta edzek ez a kilószám nem változott, még csak nem is ingadozik. Annyi a változás, hogy némileg formásodtam, de a zsír még mindig fed sajnos.2023. márc. 17. 07:58
1/8 anonim válasza:
De, releváns a mérleg továbbra is értelemszerűen. Anabolikus szteroidot használó testépítő versenyzők sem tudnak kiló számra izmot építeni egyetlen hét alatt (egyetlen hónap alatt sem), nem hogy te hobbista kezdő "erősítőként", úgyhogy továbbra is a mérleg a mérvadó. Szimplán ne mérd magad naponta, de ha méred, akkor mindig éhgyomorra, mindig ébredés után.
2/8 anonim válasza:
Nehezen tudom elképzelni, hogy ekkora súllyel zsíros vagy.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát pedig az vagyok, sajnos. De igyekszem hogy ne legyek, csak hát elég nehéz téma ez.
2023. márc. 17. 08:14
4/8 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, férfiaknál a hasra megy a legtöbb felesleg.
Szabócentivel mérd a hasad. Ha csökken, fogysz, mivel ott van a legnagyobb tartalék.
5/8 A kérdező kommentje:
Ahhoz nem kell mérni, farmeren látom.
2023. márc. 17. 14:05
7/8 anonim válasza:
Megértelek, én 178 cm vagyok és egészen 65 kg-ig kellett lefogynom h lapos hasam legyen meg h halványan látszódjanak a kockák. 70 kg-san még rendesen úszógumim volt. És 39-es karom volt 65 kg-san is tehát izom is volt rajtam. Egy férfinak nagyon nehéz ezt össze hozni.
8/8 anonim válasza:
Ez most komoly, hogy 60-70 kilóra akarnak lefogyni 170-180 centi magas férfiak? Ne csináljátok már! Annyira borzalmasak a nőies, vékony fiúk. A slim farmerben feszítő fiúkról ne is beszéljünk. Ez valami új trend, hogy vékony akar lenni egy férfi? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!