Mit kell beállítani, hogy a számomra nem releváns hirdetések ne jelenjenek meg számomra Facebookon?
Figyelt kérdés
Nem elég, ha jelzem a megfelelő módon a rendszer felé, újra és újra felbukkannak hasonló témák akár más hirdetőtől. Az engem érdeklő témákban nem annyira zavarók, sőt, van, ami kapóra is jön, de amikre egyáltalán nem vagyok kíváncsi, nem vagyok célközönség, azok nagyon bosszantóak, és nincsenek olyan kulcsszavak a hirdetésbeállításaimban, amikből (ha jól célozzák - eddig így gondoltam) célközönség lennék. Van, ahol tudom a hirdetőt tiltani, van, ahol nem. Van, ahol jeleztem a hirdetőnek, hogy én mit látok, ami alapján célközönségnek gondol a rendszer, erre azt válaszolta, hogy ennél több dolog van nála beállítva, én csak ennek a töredékét látom, és szerinte az ő beállításai jók, csak a célközönségnek kéne látnia, ő sem értette, miért látom.2023. febr. 10. 11:01
1/2 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni, a face algoritmusa meg a reklamert fizeto donti el hogy mit ont az arcodba. Legtobbszor valogatas nelkul tokmindegy-alapon mindent, csak akadjon a horogra valami balek.
2/2 anonim válasza:
Semmit, a Facebook majd eldönti, hogy mi releváns számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!