Ez befolyásolhatja a keresési találatokat?
Figyelt kérdés
Van egy weboldalam, aminek van egy adott témája. Van durván 4-5 bejegyzés, ami nem az oldal témájával kapcsolatos. De az egyiket olyan jól optimalizáltam, hogy egy bizonyos kulcsszóra 1. találat, de a hasonlókra is 1. oldal. Szóval pont az a tartalom van az 1. oldalon, aminek a témája nem egyezik meg az oldalammal. A fontos kulcsszóra pedig estem 1 teljes oldalt is most. Szerintetek ez nagyon befolyásolja, inkább töröljem azokat a bejegyzéseket?
Szóval én "XY" kulcsszóra szeretnék 1. oldalon lenni, ez is az oldal témája, de van egy "XYZ" téma és kulcsszó, és arra vagyok első.
Érdemes kitörölni, vagy inkább nem?
2018. máj. 25. 16:49
1/1 A kérdező kommentje:
Egyébként csak egy adott kulcsszónál csinálja ezt, a többinél nem igazán. Vettem rá pár (elvileg megbízható) visszamutató linket. Lehet, hogy ez a baj, a horgony szövegek? De azok is változatosak, mégis csak egy kifijezést érint. Amikor újraindexelem a főoldalt, felhoz a második oldalra, aztán 1-2 óra és 4-5. oldal. Pár hetes oldalról van szó. 2-3 napja adtam hozzá (újra) a webhelytérképet, mert egy vírusírtás során, egy kikapcsolt plugin (ami létrehozta) törölte és kb. 2-3 nap után vettem észre. Ez is befolyásolhatja? Egyébként az egész oldal nincs 1 hónapos sem.
2018. máj. 28. 06:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!