Sétával lehet fogyni?
Figyelt kérdés
2023. máj. 27. 22:37
1/7 anonim válasza:
Ez sok egyébtől is függ… mennyi a napi kcal igényed, ehhez képest mennyit eszel, mennyi az egyéb mozgás… stb.
Azt úgy kijelenteni hogy sétálj es fogyni fogsz, szerintem nem lehet
2/7 anonim válasza:
Ha mellette kalóriadeficitben vagy akkor igen, lehet.
Én úgy szoktam, hogy eszek napi 1600kcl-t és lesétálok minden nap minimum 400kcl-t(nekem ez kb 10-12km, tereptől, tempótól függően). Így fogyok heti 0,5-0,7kg-t.
3/7 anonim válasza:
tempós, kb 45 peces sétával, cca 120-130as pulzustartománnyal, kalóriadeficitben igen, lehet fogyni.
4/7 anonim válasza:
3. Ez a mondatod olyan, mint a "fogyasztó csodaszereken" a figyelmeztetés, hogy megfelelő étrend és mozgás mellett fogyaszt. Kalóriadeficitben mindenképp lehet fogyni, ezért felesleges odaírnod, hogy tempós séta vagy mennyi ideig kell sétálni vagy milyen pulzustartományban, mert ez mindegy. Ezt te is így gondolod nyilván, mert akkor nem írtad volna oda, hogy kalóriadeficitben lehet fogyni.
5/7 anonim válasza:
Kalóriadeficittel lehet fogyni, a sétával kalóriát használsz fel. Ha a napi felhasználásod sétával együtt nem kevesebb mint a bevitt kalória, akkor nem fogsz fogyni.
7/7 veterán vas válasza:
Ha naponta fölsétálsz a Fény-utcai piactól a Citadellához, akkor pár hónap után nyugodtan kijelentheted, hogy a "sétával lehet fogyni".😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!