Hogyan tudok gyorsan fogyni? tobbi lent
Figyelt kérdés
kis koplalassal?2023. máj. 15. 17:15
3/11 anonim válasza:
Több infó esetleg? Hány éves vagy, hány centi, hány kiló? Nemed?
4/11 anonim válasza:
Sehogy. Miért nem lehet ezt normálisan csinálni, úgy hogy ne legyen egészségkárosodásod?
5/11 A kérdező kommentje:
18 vagyok, 161cm es 56 kg.
2023. máj. 16. 06:48
7/11 anonim válasza:
Teljesen normális a súlyod. Hidd el, nem kell fogynod, pláne gyorsan nem. Inkább keress olyan mozgásformát amit szeretsz csinálni, azzal tudsz szép eredményeket elérni. A koplalás többet árt mint használ, utána nagy eséllyel vissza is híznád amit így leadtál
8/11 anonim válasza:
Imádom ezeket a “nem kell fogynod” hozzászólásokat. Attól h 56 kg 161 cm mellé még lehet h van rajta felesleg. Nem azt kérdezte h ideális-e a súlya. Én is ismerek olyat aki 170, 65 kg de rendesen pocakja van, nem néz ki jól attól h a súlya ideális. 18 éves mikor akarjon jól kinézni ha nem most, majd 40-50 évesen? Kérdező tanulj meg kalóriát számolni meg járjál el edzeni, máshogy nem lesz eredmény.
9/11 NTBS válasza:
Nem kell fogynia és gyorsan nem lehet tartós eredményt elérni.
10/11 anonim válasza:
Tévedésben van az, aki szerint nem kell fogynia, abból a szempontból, ha a kérdező vékony szeretne lenni súlyfelesleg nélkül.
Ezzel a súllyal persze totál normál alakja van kb. 4-5 kg zsírfelesleggel, és ha ez valakinek rendben van, akkor igen, igazgatok van, nem kell fogynia, hisz számadatok alapján is a normális kategóriába tartozik.
Viszont az még nem jelenti azt, hogy nincs a hasán, combján felesleg.
Én már voltam 55 kg, bár 159 centihez, akkor nagy volt a fenekem, hasam, combom, tehát nem voltam vékony, hanem egy olyan full átlagos lány, akin van pár kg felesleg.
Majd a kérdező eldönti, hogy melyik kategóriába szeretne tartozni.
A lényeg, egészséges mozgásban gazdag életmód tud segíteni kalóriadeficittel idővel, és nem gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!